- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Chobotničky v rajčatové omáčce
Chobotničky očistíme a oddělíme chapadélka. Těla stáhneme z kůže a i s chapadélky propláchneme pod tekoucí vodou. Ve velkém kastrolu rozpálíme olej a zpěníme na něm najemno nasekanou cibuli...
víceFusilli s plátky rajčat
Rajčata nařízneme, spaříme vroucí vodou, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na plátky. Papriky grilujeme cca 15min na grilu, poté vložíme do sáčku a necháme vychladnout. Zbavíme slupky...
víceKrokety se zeleným krémem
Brambory uvaříme, oloupeme, rozmačkáme a přidáme lžíci strouhaného parmazánu, žloutek, sůl a pepř. Ze vzniklé hmoty utvoříme tvořítkem na zmrzlinu 12 kuliček. Dovnitř každé vložíme kostičku...
vícePlněná rajčata po umbrijsku
Z rajčat opatrně seřízneme vršky a dužinu a semínka vydlabeme. Ochutíme je solí a položíme obráceně na pečicí papír. Zatímco rajčata budou pouštět vodu, smícháme strouhanku, vejce, olej,...
víceZapékaný mečoun s houbami
Hříbky i lišky nakrájíme na větší kousky, rozpálíme polovinu oleje a orestujeme je na prudkém ohni tak, aby pustily vodu. Poté ochutíme solí a pepřem. Mečouna nakrájíme na cca 1cm velké...
víceTagliatelle s paprikou a bazalkou
Šalotku nakrájíme nadrobno a orestujeme cca 2min na polovině rozpáleného oleje. Přidáme na malé kostičky nakrájené papriky a necháme podusit cca 10min. Ochutíme solí a pepřem. Bazalku...
víceSýr scamorza v kočáře
Cuketu nakrájíme na cca 24 koleček a obalíme je v mouce. Ze sýra vykrojíme 12 koleček o stejné velikosti jako cukety a připravíme minisendviče tak, že mezi dvě kolečka cukety vložíme vždy...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele