- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Švestky a datle plněné ořechy
Švestky rozložíme na plech a částečně usušíme v troubě, předehřáté na 50 °C. Poté je podélně nařízneme, vypeckujeme a naplníme vlašskými ořechy. Datle rovněž nařízneme, odstraníme pecky,...
víceZavařovaný ostružinový sirup
Zralé ostružiny přebereme, očistíme a prolisujeme. Kaši necháme stát, dokud se neusadí kal. Poté přecedíme přes plátno, nebo čistou šťávu stáčíme gumovou hadičkou do kastrolu. Zvolna...
víceŠpagety se slávkami a rajčaty
Slávky očistíme, zbavíme byssových vláken a použijeme pouze neotevřené. Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme a promícháme se 2 lžícemi olivového oleje. Zbytek oleje rozpálíme a...
víceSirup z čerstvých jablek a hrušek
Zralé hrušky a jablka omyjeme, odstraníme stopky a jadřince a každý druh zvlášť rozdrtíme a vylisujeme. Šťávy odložíme a necháme stát do druhého dne, aby se usadil kal. Poté stáčíme gumovou...
víceRůžové kuličky
V míse smícháme bílek, 3 kapky růžového oleje, cukr, najemno strouhané mandle a třeme do zhoustnutí. Přidáme kapku červeného bretonu a cukr dle potřeby tak, aby vzniklá tvárná hmota. Hmotu...
víceAioli s pečeným česnekem
Vršek hlavičky česneku odkrojíme a skrojíme špičky stroužků. Pokapeme olejem, ochutíme solí a pepřem a pečeme v troubě předehřáté na 150C cca 60min, dokud česnek nezměkne. Poté necháme...
víceKuře vařené v kokosovém mléce
Kuře naporcujeme na osm kousků, ochutíme solí. Troubu předehřejeme na 190 stupňů, do vymazaného pekáče vložíme maso a pečeme 30 minut. Mezitím připravíme omáčku: rozdrtíme v mixéru nakrájenou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele