- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Jablkové křížaly
Jablka omyjeme, odstraníme jádřince, pokrájíme na čtvrtiny a poté na silnější plátky. Ihned krátce ponoříme do vody smíchané s octem, abychom zachovali barvu. Scedíme, necháme okapat,...
víceBorůvkové muffiny
Připravíme si plech na muffiny, jamky v něm vyložíme papírovými košíčky. Troubu předehřejeme na 180C. Smícháme ovesné vločky, mouku, kypřicí prášek a sodu bikarbonu. Poté ušleháme cukr s...
víceKvašené víno z moruší
Zralé moruše očistíme, rozmačkáme a při pokojové teplotě necháme 4 dny kvasit. Poté vylisujeme. Cukr rozmícháme ve vlažné vodě a necháme jej rozpustit. Šťávu z moruší smícháme s cukerným...
víceSušené rajčatové chipsy
Zralá, ale tvrdší rajčata omyjeme a nakrájíme na velmi tenká kolečka o síle do 3 mm. Rozložíme na pečicí papír a dáme na plech. Sušíme v mírně vyhřáté troubě, dokud nejsou křupavá. Sušení...
víceTěstovinový salát s rajčaty a bazalkou
Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme. Poté promícháme s rajčaty nakrájenými na klínky, lístky bazalky, prolisovaným česnekem, olejem a octem. Ochutíme solí, pepřem a osladíme. ...
víceBorůvková marmeláda jednoduchá
Borůvky přebereme, očistíme a propláchneme studenou vodou. Nasypeme do hrnce a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Poté přidáme cukr a vaříme, až je džem dostatečně hustý. Ověříme tak, že...
víceŠvestkový kompot
Použijeme nepřezrálé švestky. Důkladně je omyjeme, necháme na sítu okapat a otrháme stopky. Rozdělíme je do sklenic. Mezitím cukr rozmícháme ve vodě, chvíli povaříme a po vychladnutí roztokem...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele