- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Plněné révové listy-Dolmades
V míse smícháme vařenou rýží s nadrobno pokrájenou cibulí, olejem, nasekanými bylinkami, solí a 2/3 množství citronové šťávy. Révové listy vložíme na cca 15 minut do vroucí vody, poté...
víceSmažené krabí kuličky
Krabí maso smícháme s máslem, hořčicí, tabascem, žloutky a rozdrobeným chlebem. Ochutíme solí. Zakryté fólií necháme ztuhnout v lednici. Poté ze směsi vytvoříme kuličky velikosti vlašského...
víceÚstřice po provensálsku
Olej vlijeme do velké pánve, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na malé kostičky pokrájenou papriku, rajčata, kousky celeru, nadrobno nasekaný česnek a za stálého míchání cca 5 minut zprudka...
víceSlávky na víně s česnekovým máslem
Slávky důkladně kartáčkem očistíme a odstraníme řasy. Vložíme do velkého hrnce, přilijeme víno a přidáme prolisovaný česnek. Zakryjeme a zprudka vaříme cca 3 minuty, dokud se lastury neotevřou...
víceSmažené kuřecí kuličky se švestkovou omáčkou
Do mixéru vložíme kuřecí maso, přidáme nadrobno nakrájenou šalotku, bouguet garni, med, meduňku a rozdrobený chléb a rozmixujeme. Mokrými dlaněmi vytvoříme ze směsi kuličky, rozložíme na talíř...
víceCarpaccio z hovězího masa s pecorinem
List pečicího papíru potřeme rostlinným olejem, posypeme solí a pepřem. Rozložíme na něj tenké plátky masa tak, aby mezi nimi byly cca 5 cm široké mezery. Pokryjeme dalším listem pečicího...
víceKalamáry marinované v olivovém oleji a oreganu
V míse smícháme olej, citronovou šťávu, kůru nastrouhanou z 1 citronu, nakrájenou šalotku, nadrobno nasekané oregano, ochutíme solí a pepřem. Vložíme kalamáry a necháme marinovat min. 60 minut...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele