- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Horké koření
Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.
víceSladké pečené lískové oříšky
Ořechy nasypeme na plech a osmahneme v předehřáté troubě. Nesmějí však zhnědnout. V pánvi rozpustíme cukr do medové barvy, přidáme vanilkový cukr, skořici, připravené ořechy, za stálého...
víceKuřecí játra na rožni
Játra nakrájíme na kousky, nabodáme na rožeň, potřeme máslem, pokapeme citronovou šťávou a opékáme po všech stranách na prudkém ohni. Mezitím průběžně potíráme máslem. Hotové maso osolíme a...
víceKuřecí tajin
Velký hliněný hrnec vypláchneme vodou. Kuře naporcujeme na cca 16 dílů, stehna rozlomíme. Osolíme a opepříme. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a rozčtvrtíme. Oloupanou cibuli nasekáme...
víceMasové doutníky s obložením
Maso důkladně promícháme s vejci, kořením a solí. Ze směsi vytvoříme tvary doutníků, které napícháme na jehlice a pokapeme olejem. Na rozpáleném grilu ogrilujeme do zlatova. Hotové doplníme...
víceTyrolský závin
V míse smícháme mouku, kypřicí prášek, 2lžíce cukru, vanilkový cukr a nastrouhanou kůru z citronu. V hrnku smícháme mléko s rozpuštěným máslem, přidáme jedno vejce a směs zapracujeme do mouky...
víceSmažené lilky se zázvorem a sójovou omáčkou
Lilky překrojíme podélně na poloviny a potřeme řepkovým olejem. Rozehřejeme pánev s nepřilnavým povrchem, lilky vložíme řeznou stranou dolů a zvolna osmažíme dozlatova. Vyjmeme a uchováme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele