- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Kořeněná vánočka
Přepuštěné máslo smícháme s moukou, přidáme kvásek z droždí, trochy vlažného mléka a špetky cukru, cukr, žloutky, sůl, mléko, citrónovou kůru, vanilku, tlučený badyán, anýz a hřebíček, sekané...
víceBramboráky od Rýna
Brambory oloupeme a nastrouháme na jemno cibuli také. Promícháme, přidáme vejce a osolíme. Plech vyložíme pečícím papírem a lžící tvoříme placičky. Pečeme v předehřáté troubě z každé strany...
víceHermelínové tousty s brusinkami
Tousty namažeme máslem, na každý dáme plátek šunky a tři plátky hermelínu. Dáme do trouby předehřáté na 180°C, pečeme asi 7 minut, aby se sýr začal roztékat. Hotové tousty ozdobíme lžící...
víceSladký tvaroh
Z nízkotučného tvarohu, šlehačky, vanilky a cukru vymícháme krém. Dáme do misky a ozdobíme ovocem dle chuti. Ihned podáváme nebo necháme vychladit v lednici.
víceTousty se žampióny
Žampióny nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a podusíme na másle. Přidáme petrželku a směs nandáme na plátky veky. Posypeme strouhaným sýrem a zapečeme ve vyhřáté troubě.
vícePizza se šunkou a ananasem
Droždí, cukr,vlažnou vodu promícháme a necháme v teple vzejít. Smícháme mouku, olej, sůl a přilijeme kvásek. Zpracujeme na hladké a pružné těsto. Necháme v teple kynout na dvojnásobný objem. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele