- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Sladkokyselé jarní cibulky
Svazky cibulek očistíme a trochu zkrátíme zelenou nať. V hrnci přivedeme k varu vodu s vínem a cibulkami. Zázvor oloupeme a nakrájíme na drobno. K cibulkám přidáme cukr, sůl, pepř, muškátový...
víceŽemlovka se třemi sýry
V rendlíku ohřejeme mléko. Plochou zapékací mísu vytřeme máslem. Čtyři plátky toustového chleba překrojíme diagonálně, každý na dva trojúhelníky, zbylé dva nakrájíme na kostičky. Chlebové...
víceBlack velvet
Do větší sklenice tzv.tumbleru, nalijeme černé pivo Guinness a opatrně přilijeme sekt Mumm cordon rouge, promícháme.
víceChuťovka ze sýra a rozinek
Rozinky přelijeme vroucí vodou a necháme je 10 minut bobtnat. V mixéru zpracujeme tvarohový sýr nebo tvaroh, ocet, cibuli, chilli koření, kari, sůl a pepř. Můžeme zředit vodou nebo mlékem,...
víceJablečný koláč se sněhem
Mouku smícháme s máslem, cukrem a žloutkem. Těsto rozložíme do dortové nebo koláčové formy a zdvihneme okraj. Jablka oloupeme, rozkrájíme a podusíme s vínem a cukrem dle chuti, nesmí se...
víceOřechové hvězdy
Mleté ořechy, máslo, mouku, špetku soli, vejce a nasekaný zázvor zpracujeme na hladké těsto, které dáme přes noc do chladu. Těsto vyválíme a vykrajujeme hvězdičky, přendáme na plech s pečícím...
víceZelené noky
Vejce rozšleháme v mléce. Do mouky vmícháme podušený špenát, sůl, muškátový květ a mléko. Vypracujeme polotuhé těsto které necháme asi půl hodiny odležet. Z těsta vykrajujeme noky, vkládáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele