- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Pozitivně hodnocené recepty
více >Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 358Karamelový likér
Z mléka a pudinku uvaříme klasický pudink - nesladíme. Až pudink trochu vychladne vmícháme rum a obě salka. Plníme do sklenic.
víceBasilejská srdíčka
Bílky vyšleháme ve sníh a smícháme je s griotkou, cukrem a kořením. Přidáme i strouhanou čokoládu a mleté mandle. Vypracujeme těsto, které zabalíme a dáme ztuhnout do lednice. Vyválíme ho...
víceRůžičková kapusta s křenem
Kapustičky povaříme 2-3 minuty v osolené vodě a pak je přepůlíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a nasucho opečeme v pánvi. Ke slanině přidáme kapustičky a zamícháme. Přidáme ostatní...
víceVinná klobása v trojobalu
Vinnou klobásu nakrájíme na kousky, které srolujeme na šneky nebo je necháme jen jako přímky. Vinnou klobásu obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova. Podáváme s...
víceJehněčí kolínko
1) Jehněčí kolínka očistíme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zprudka je opečeme ze všech stran a dáme do pekáče. 2) Zeleninu nakrájíme na kostičky a opečeme ji ve výpeku z jehněčích...
víceSmažená rýže s chorizem
Rýži uvaříme v osolené vodě. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek, poté přidáme kolečka choriza a pokrájené řapíky celeru. Nakonec přidáme i papriku. Vsypeme rýži a 3-4 minuty...
víceCelozrnné marokánky
Mouku nasucho opražíme ve vyšší pánvi. Zalijeme ji hrnkem vody (250 ml) a přidáme cukr. Vaříme 10 minut. Přidáme nahrubo nasekané mandle, rozinky a olej. Necháme ztuhnout. Z těsta...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 322Opékaná treska s paellou a šafránovým olejem
Do velké pánve dáme lžíci olivového oleje. Na něm opečeme šalotku a česnek nakrájené na jemno a klobásu nakrájenou na plátky. Opékáme asi 8 minut. Poté přidáme papriku a za stálého míchání...
víceŠtika s fazolemi a chorizem
Fazole si namočíme ve vodě den předem. Poté je propláchneme a zalijeme dvěma litry vody. Přidáme 3 stroužky česneku vcelku, bobkový list a tymián a 30 minut vaříme doměkka. Poté je odstavíme z...
víceŠkeble s chorizem a bílými fazolemi
Klobásu nakrájíme na kolečka. Cibuli a česnek nakrájíme na jemno. Polovinu petrželky nakrájíme na jemno, druhou polovinu jen na hrubo. Klobásu smažíme nasucho v pánvi dokřupava. Poté...
víceŠpanělský kuřecí koláč
Brambory oloupeme, nakrájíme a vaříme do měkka. Poté je osmažíme se dvěma lžícemi papriky na oleji. Na zbylém oleji smažíme cibuli a česnek nakrájené na jemno. Po několika minutách...
víceToasty se sardinkami II
Na olivovém oleji opékáme česnek a chilli papričku nakrájené na jemno. Zakápneme citronovou šťávou. Přidáme sardinky a na několik minus smažíme. Snažíme se je uchovat vcelku. Nakonec...
víceBramborový salát s chorizem a vejci
Brambory uvaříme. Pokud máme rané brambory, nemusíme je loupat, větší brambory nakrájíme. Vejce také uvaříme. Fazolky povaříme jen dvě minuty poté je polijeme studenou vodou, aby si...
víceSýrová omeleta s bramborami a chorizem
Brambory uvaříme doměkka. Klobásu a nakrájený brambor opečeme na pánvi na oleji do křupava. Poté vyndáme z pánve – ale tuk v ní necháme. Vejce rozšleháme a nalijeme do pánve. Na vejce...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele