- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Pozitivně hodnocené recepty
Fíkovo-mandlové kuličky | |
---|---|
Kuře na španělský způsob II | |
Cizrna s chorizem a dušeným špenátem | |
Nejsnadnější paella | |
Cizrnová polévka s chorizem | |
Patatas bravas II | |
Krevety s omáčkou Romesco |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 358Karamelový likér
Z mléka a pudinku uvaříme klasický pudink - nesladíme. Až pudink trochu vychladne vmícháme rum a obě salka. Plníme do sklenic.
víceBasilejská srdíčka
Bílky vyšleháme ve sníh a smícháme je s griotkou, cukrem a kořením. Přidáme i strouhanou čokoládu a mleté mandle. Vypracujeme těsto, které zabalíme a dáme ztuhnout do lednice. Vyválíme ho...
víceRůžičková kapusta s křenem
Kapustičky povaříme 2-3 minuty v osolené vodě a pak je přepůlíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a nasucho opečeme v pánvi. Ke slanině přidáme kapustičky a zamícháme. Přidáme ostatní...
víceVinná klobása v trojobalu
Vinnou klobásu nakrájíme na kousky, které srolujeme na šneky nebo je necháme jen jako přímky. Vinnou klobásu obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova. Podáváme s...
víceJehněčí kolínko
1) Jehněčí kolínka očistíme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zprudka je opečeme ze všech stran a dáme do pekáče. 2) Zeleninu nakrájíme na kostičky a opečeme ji ve výpeku z jehněčích...
víceSmažená rýže s chorizem
Rýži uvaříme v osolené vodě. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek, poté přidáme kolečka choriza a pokrájené řapíky celeru. Nakonec přidáme i papriku. Vsypeme rýži a 3-4 minuty...
víceCelozrnné marokánky
Mouku nasucho opražíme ve vyšší pánvi. Zalijeme ji hrnkem vody (250 ml) a přidáme cukr. Vaříme 10 minut. Přidáme nahrubo nasekané mandle, rozinky a olej. Necháme ztuhnout. Z těsta...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 322Fíkovo-mandlové kuličky
Mandle koupíme buď v prášku, nebo je rozmixujeme. Ovoce nakrájíme na kousky. Hřebíček rozdrtíme v hmoždíři. Vše kromě sezamových semínek vypracujeme v těsto, z kterého vytvoříme 6...
víceKuře na španělský způsob II
Cibule nakrájíme na půlkolečka. Z citronu budeme potřebovat kůru i šťávu. Přidáme je k cibuli. Přidáme i mletou papriku, olej a vývar. Kuřecí stehna omyjeme a naskládáme do pekáče....
víceCizrna s chorizem a dušeným špenátem
Cibuli, mrkev i jeden řapík celeru nakrájíme na kostičky. Cibuli opékáme 4 minuty na oleji, přidáme mrkev, celer, tymián a bobkový list. Povaříme 3 minuty za občasného míchání. Přidáme...
víceNejsnadnější paella
Cibuli nakrájíme najemno a na 5 minut ji opékáme na oleji. Přidáme chorizo nakrájené na kolečka a opékáme dokřupava. Poté přidáme kurkumu a rýži a pořádně promícháme. Díky kurkumě bude mít...
víceCizrnová polévka s chorizem
Rajčata nalijeme do pánve s 250 ml vody a zehřejeme. Zelí nakrouháme, klobásu chorizo nakrájíme na kolečka nebo půlkolečka. Obojí přidáme k rajčatům. Přidáme drcenou chilli papričku –...
vícePatatas bravas II
Cibuli opékáme na třech lžících oleje asi 5 minut dozlatova. Poté přidáme utřený česnek, rajčata a rajčatový protlak, papriku, chilli koření, cukr a sůl a za stálého míchání přivedeme k varu...
víceKrevety s omáčkou Romesco
Papriku podélně rozpůlíme a odstraníme jadérka. Grilovací pánev rozpálíme a dáme na ni půlky papriky (kůží nahoru), přidáme celé stroužky česneku, chilli papričku a rajče. Grilujeme 2 minuty...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele