- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Pozitivně hodnocené recepty
více >Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 358Karamelový likér
Z mléka a pudinku uvaříme klasický pudink - nesladíme. Až pudink trochu vychladne vmícháme rum a obě salka. Plníme do sklenic.
víceBasilejská srdíčka
Bílky vyšleháme ve sníh a smícháme je s griotkou, cukrem a kořením. Přidáme i strouhanou čokoládu a mleté mandle. Vypracujeme těsto, které zabalíme a dáme ztuhnout do lednice. Vyválíme ho...
víceRůžičková kapusta s křenem
Kapustičky povaříme 2-3 minuty v osolené vodě a pak je přepůlíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a nasucho opečeme v pánvi. Ke slanině přidáme kapustičky a zamícháme. Přidáme ostatní...
víceVinná klobása v trojobalu
Vinnou klobásu nakrájíme na kousky, které srolujeme na šneky nebo je necháme jen jako přímky. Vinnou klobásu obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova. Podáváme s...
víceJehněčí kolínko
1) Jehněčí kolínka očistíme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zprudka je opečeme ze všech stran a dáme do pekáče. 2) Zeleninu nakrájíme na kostičky a opečeme ji ve výpeku z jehněčích...
víceSmažená rýže s chorizem
Rýži uvaříme v osolené vodě. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek, poté přidáme kolečka choriza a pokrájené řapíky celeru. Nakonec přidáme i papriku. Vsypeme rýži a 3-4 minuty...
víceCelozrnné marokánky
Mouku nasucho opražíme ve vyšší pánvi. Zalijeme ji hrnkem vody (250 ml) a přidáme cukr. Vaříme 10 minut. Přidáme nahrubo nasekané mandle, rozinky a olej. Necháme ztuhnout. Z těsta...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 322Rajčatový salát s chorizem
Rajčata nakrájíme na měsíčky. Cibuli nakrájíme na jemno a chorizo na plátky. Chorizo osmahneme na oleji dokřupava. Rajčata smícháme s cibulí, tymiánem olejem a octem. Po vychlazení...
víceŠafránové kuře s rozinkami a oříšky
Kuřecí kousky (nejlépe kuřecí stehna rozdělená na horní a dolní části) okořeníme solí a pepřem. Smažíme je 5 minut z každé strany na oleji. Poté je vytáhneme z pánve a dáme stranou. V tuku,...
víceTeplý salát s kuřecím masem
Do mixéru dáme 4 lžíce oleje, česnek, petrželku, tři lžíce oříšků a papriku. Vše rozmixujeme. Získáme omáčku, kterou zákápneme v závěru játra. Zbylé ořechy opečeme nasucho v pánvi. Zbylý...
víceTuňák v sezamu se zázvorovými nudlemi
Tuňáka osolíme, opepříme a smažíme na oleji - vevnitř musí zůstat růžový. Ještě teplého ho obalíme v sezamových semínkách. Necháme aspoň 5 minut stát a poté ho nakrájíme na plátky. Nudle...
vícePravá vietnamská PHO
Hovězí kosti zalijeme dvěma litry vody, přidáme přepůlené šalotky, přepůlený česnek, nastrouhaný zázvor, badyán, skořici, anýz, sůl a cukr. Vaříme dvě hodiny. Vývar přecedíme a půl hodiny v...
víceSaté z kachních prsou s rýží
Kachní prsa podélně přepůlíme, osolíme, opepříme a orestujeme je na oleji. Poté je necháme 5 minut vychladit a nakrájíme na větší kusy. Připravíme si marinádu: smícháme kari pastu, sůl, pepř...
víceSezamky s datlemi a skořicí
Datle nakrájíme na drobné kousky. V hrnci smícháme datle, med, sezamová semínka i skořici a za stálého míchání vaříme až je hmota zlatavá. Pak ji přeneseme na hlubší plech vyložený pečícím...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele