Láďa Hruška se v určité době stal asi nejznámějším českým kuchařem a jeho jídla za pár korun z televizního pořadu Levně a chutně i knižní kuchařky, fenoménem. Tato kuchařka nabízí výběr z jeho nejlepších jídel a pokud chcete alespoň některá vyzkoušet, máte k tomu jedinečnou příležitost.
-
Rychlá chlebová polévka
25 minDo hrnce s vodou dáme zeleninový bujón a vsypeme kmín. Přidáme 2 krajíce chleba nakrájené na kostičky a vaříme do rozvaření. Polévku můžeme rozmixovat tyčovým mixérem - bude mít hladší konzistenci. Potom přidáme vejce s mlékem a prolisovaným...
-
Polévka z taveného sýru
20 minV kastrůlku na másle zpěníme najemno nasekanou cibulku. Přidáme tavený sýr a když se...
-
-
Cibuli nakrájíme na silnější kolečka. V hrnci rozpálíme máslo, přidáme cibuli a lehce...
-
-
-
Pivní polévka Ládi Hrušky
20 minCibuli, jednu bramboru a tvarůžky nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli smažíme v hrnci...
-
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Plátek šunky nakrájíme na tenké nudličky...
-
-
V misce společně dobře smícháme játrovou paštiku, vejce, strouhanku, majoránku, pepř a...