RAW strava není úplně syrová – potraviny se totiž připravují v teplotě maximálně do 45°Celsia a tak si zachovají převážnou většinu zdravých látek a vitamínů. RAW jídla jsou zcela jistě zajímavým zpestřením jídelníčku a naše raw kuchařka obsahuje jídla, která byste určitě měli vyzkoušet!
-
Čokoládovo-ořechové nanuky
15 minNesolené kešu ořechy předem namočíme do studené vody na 2 hodiny. Do mixeru vlijeme...
-
Jahodovo-vanilkové nanuky
15 minDo mixeru vlijeme mandlové mléko, agávový sirup, vanilkový extrakt a přidáme 170g...
-
Pomerančovo-kokosové nanuky
20 minDo mixeru dáme kokosovou dužinu, pomerančovou kůru a vanilkový extrakt. Přilijeme...
-
Ořechovo-bazalkové nanuky
20 minNesolené kešu ořechy předem namočíme do studené vody na 2 hodiny. Do mixeru vlijeme...
-
Oloupaný banán nakrájíme na kousky a dáme zmrazit. Do mixeru nebo kuchyňského robotu...
-
Střapaté čokoládové hrudky
20 minDo mixeru (nebo kuchyňského robotu) dáme kakao, javorový sirup, tekutý kokosový olej,...
-
Do kuchyňského robotu vlijeme pomerančovou šťávu, přidáme mandle, vypeckované datle...
-
Želví dort Ládi Hrušky
20 minKiwi a banán nakrájíme na tenké plátky. Nastrouhanou dužinu kokosu, kokosové mléko a...