Kuchařka na jídla z krůtího masa, podle kterých si můžete připravit krůtí stehna nebo medailonky nebo vynikající krůtí guláš, samozřejmě nechybí ani pečená krůta. Krůtí maso je velmi kvalitní a lehce stravitelné, labužníci tvrdí, že má devět chutí. Vychutnejte si ho podle naší kuchařky i vy!
-
Krůtí sendviče
15 minPlátky bílého chleba potřeme olejem, přendáme na plech a pečeme v předehřáté troubě na...
-
Krůtí srdíčka očistíme, omyjeme a osušíme. Mírně je posypeme hladkou mouku a nakrájíme...
-
Krůtí paštika s jablky a pórkem
100 minKrůtí stehna omyjeme, zbavíme kůže a vykostíme. Potom maso nakrájíme na malé kousky, s...
-
Studená krůtí prsa
85 minMaso osolíme, opepříme, potřeme máslem a naskládáme na pekáč, který vložíme do...
-
Marinované krůtí kousky
75 minKrůtí maso nakrájíme na kostky o straně 4cm. Do střední mísy si připravíme směs ze...
-
Střídku z tmavého chleba rozmixujeme s měkkým máslem a vzniklou hmotou naplníme formu...
-
Pikantní krůtí směs
35 minCibuli, česnek a kyselé okurky oloupeme, cibuli a feferonky nakrájíme nadrobno, okurky...
-
Nakládaný ananas a sterilovanou kukuřici s mrkví necháme okapat. Zeleninu s ananasem a...
-
Očištěnou menší jarní cibulku pokrájíme i s natí na tenká kolečka. Omytý kerblík a...
-
Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky. Rohlík rozkrojíme, jednu polovinu potřeme...