Kuchařka na jídla z krůtího masa, podle kterých si můžete připravit krůtí stehna nebo medailonky nebo vynikající krůtí guláš, samozřejmě nechybí ani pečená krůta. Krůtí maso je velmi kvalitní a lehce stravitelné, labužníci tvrdí, že má devět chutí. Vychutnejte si ho podle naší kuchařky i vy!
-
Ve velkém hrnci rozpálíme olej a za stálého míchání na něm asi 5 minut opékáme na...
-
Omyté kapustičky vložíme do vařícího vývaru a vaříme asi 25 minut. Několik kapustiček...
-
Omyté maso nakrájíme na kostky a podusíme ve vývaru do měkka. Přidáme kukuřici a na...
-
Krůtí polévka se zázvorem
210 minDo kousku plátna zavážeme oloupaný česnek, šafrán, feferonku a zázvor. Bylinky...
-
Krůtí pivní bujon
160 minKrůtí krky omyjeme, odblaníme a rozkrájíme na menší kusy. Mrkev, celer, petržel a...
-
Zeleninový bujon s fazolí
100 minSterilované velké (máslové) bílé fazole scedíme a necháme odkapat. Krůtí šunku...
-
Krůtí minestrone
60 minKrůtí prsa nakrájíme na nudličky. V hrnci rozehřejeme olivový olej. Do hrnce pak...
-
Vietnamská polévka Pho
30 minNudle dáme do misky a zalijeme vroucí vodou, necháme máčet 10 minut, poté vodu slijeme....
-
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, kořenovou zeleninu nastrouháme...