- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sarka01
sarka01
Získané ocenění:
Pozitivně hodnocené recepty
více >Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 19x | |
Komentáře k receptům: | 16x | |
Ohodnoceno receptů: | 248x | Zpráva pro sarka01 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
24.05. | sarka01 ohodnotil recept Krátce solené, vyuděné maso. |
---|---|
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 19Dort Red velvet
Nejdříve v podmáslí rozmícháme trochu potravinářského barviva, tak aby se dokonale rozpustilo. Dáme stranou. Troubu předehřejeme na 170°C. Připravíme dvě větší mísy. V jedné smícháme změklé...
víceGrilované krůtí maso
Krůtí maso očistíme a zbavíme případného tuku, nakrájíme na plátky stejné velikosti. V misce smícháme olivový olej, hořčici a ostatní suroviny. Připravené maso smícháme se směsí a necháme...
víceKakaové cukroví s kokosem
V míse smícháme kakao, cukr, mouku, kokos, máslo a vejce. Vše důkladně prohněteme, nejlépe rukama. Vzniklé tuhé těsto necháme aspoň 4 hodiny v lednici. Poté těsto rozválíme na silnější plá,...
víceKokosové hroudy - Bonty
Kokos a kondenzované mléko promícháme, nejlépe lžicí. Směs bude mít lehce lepivou konzistenci. Ze směsi lžičkou vykrajujeme hrudky, které necháme v lednici přibližně hodinu chladit. Mezitím...
víceKrátce solené, vyuděné maso.
Maso propláchneme pod tekoucí studenou vodou. Napíchneme na háky a převážeme provázkem. Vložíme do velké misky a důkladně prosolíme. Připravené maso v míse přiklopíme pokličkou, nebo...
víceKřehké vánoční perníčky pečené v remosce
Nejdříve necháme změknout Heru, poté jí v míse smícháme s medem a moučkovým cukrem, který jsme proseli přes jemné sítko. Do vzniklé směsi zamícháme jedno vajíčko a žloutek. Mouku prosejeme a...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 248Grilované vepřové kotlety s citronem a oreganem
V míse smícháme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, oregano a olivový olej. Ve směsi obalíme omyté a osušené kotlety. Necháme v chladničce 2 hodiny marinovat. Marinované kotlety...
víceGrilované vepřové maso s polentou
Bazalku umyjeme a nasekáme na drobné kousky, smícháme s olivovým olejem, pestem a citronovou šťávou. Maso odblaníme a naložíme do poloviny marinády. Marinujeme 30 minut v chladu. Plátky masa...
víceGrilovaní korýši
Připravíme si marinádu z oleje, česneku, citronové šťávy a bazalky. Osolíme, opepříme a necháme odstát 15 minut. Očistíme krevety, ocásky ponecháme u masa, vyjmeme maso z hřebenatek, humry...
víceGrilovaný bůček na česneku
V pivu rozmícháme sůl, přidáme na čtvrtky nakrájené cibule, bobkový list. Česnek utřeme se solí. Bůček bez kůže vykostíme, nakrájíme na plátky a vložíme do piva a pod fólií necháme alespoň 1...
víceGrilovaný chňapal
Feferonky zbavíme jádřince a pokrájíme na drobné kousky. Bazalku omyjeme a nasekáme na drobné kousky. Obojí smícháme s citronovou šťávou a olejem. Rybu omyjeme, vykucháme a zbavíme šupin....
víceGrilovaný lilek se strouhankou
Omyté, na plátky nakrájené lilky osolíme a necháme chvíli odležet, aby pustily vodu. Osušené plátky potřeme rostlinným olejem a položíme na rošt rozehřátého grilu. Pečeme je asi 15 minut za...
víceGrilovaný pstruh s citronovou šťávou
Z každého pstruha odstraníme hlavu, rozřízneme břišní dutinu a rozevřeme. Špičkou nože uvolníme kosti a odstraníme je, páteřní kost vytáhneme směrem od hlavy. Ryby rozložíme kůží dolů na...
víceFotky
Oblíbené
30 min Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Dýni oloupeme a nakrájíme na kostičky, pokapeme olejem a naskládáme na plech. Sýr nastrouháme, rukolu opláchneme a natrháme na menší kusy... více |
2 190 min Nejdříve očistíme mrkev, celer, petržel a cibuli. Zeleninu, kromě cibule nakrájíme na větší kusy. Maso omyjeme nakrájíme na větší kusy a slaninou prošpikujeme. Ve velkém hrnci rozpustíme... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele