- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sarka01
sarka01
Získané ocenění:
Pozitivně hodnocené recepty
Dušená rýže s houbami a paprikou | |
---|---|
Dušené telecí maso s fazolemi a rajčaty | |
Dýně s ořechy | |
Dýňové lívance s borůvkovým džemem | |
Fazolová polévka s těstovinami | |
Fazolové karbanátky | |
Francouzský jablkový koláč |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 19x | |
Komentáře k receptům: | 16x | |
Ohodnoceno receptů: | 248x | Zpráva pro sarka01 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
24.05. | sarka01 ohodnotil recept Krátce solené, vyuděné maso. |
---|---|
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
20.05. | sarka01 přidal fotku k receptu Dort Red velvet |
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 19Dort Red velvet
Nejdříve v podmáslí rozmícháme trochu potravinářského barviva, tak aby se dokonale rozpustilo. Dáme stranou. Troubu předehřejeme na 170°C. Připravíme dvě větší mísy. V jedné smícháme změklé...
víceGrilované krůtí maso
Krůtí maso očistíme a zbavíme případného tuku, nakrájíme na plátky stejné velikosti. V misce smícháme olivový olej, hořčici a ostatní suroviny. Připravené maso smícháme se směsí a necháme...
víceKakaové cukroví s kokosem
V míse smícháme kakao, cukr, mouku, kokos, máslo a vejce. Vše důkladně prohněteme, nejlépe rukama. Vzniklé tuhé těsto necháme aspoň 4 hodiny v lednici. Poté těsto rozválíme na silnější plá,...
víceKokosové hroudy - Bonty
Kokos a kondenzované mléko promícháme, nejlépe lžicí. Směs bude mít lehce lepivou konzistenci. Ze směsi lžičkou vykrajujeme hrudky, které necháme v lednici přibližně hodinu chladit. Mezitím...
víceKrátce solené, vyuděné maso.
Maso propláchneme pod tekoucí studenou vodou. Napíchneme na háky a převážeme provázkem. Vložíme do velké misky a důkladně prosolíme. Připravené maso v míse přiklopíme pokličkou, nebo...
víceKřehké vánoční perníčky pečené v remosce
Nejdříve necháme změknout Heru, poté jí v míse smícháme s medem a moučkovým cukrem, který jsme proseli přes jemné sítko. Do vzniklé směsi zamícháme jedno vajíčko a žloutek. Mouku prosejeme a...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 248Dušená rýže s houbami a paprikou
Dobře propranou rýži krátce osmahneme v hrnci na oleji, osolíme, posypeme špetkou červené papriky, zalijeme studenou vodou a přidáme oloupanou cibuli a hřebíček. Zakryjeme pokličkou a při...
víceDušené telecí maso s fazolemi a rajčaty
V mouce okořeněné solí a pepřem obalíme telecí plátky (jednotlivé kousky o hmotnosti asi 150 g). Rozpálíme 2 lžíce olivového oleje na středním plameni ve větším hrnci, vložíme pomoučněné...
víceDýně s ořechy
Oloupanou dýni zbavíme jádřince, pokrájíme na větší kousky a naskládáme do misky. Prosladíme cukrem a necháme odstát přes noc. Druhý den uvaříme dýni ve vlastní šťávě. Podáváme sypané mletými...
víceDýňové lívance s borůvkovým džemem
V míse ušleháme kefír a vejce. Poté ke směsi přidáme dýňový protlak. Následně přimícháme mouku, cukr, kypřicí prášek do pečiva, jedlou sodu, špetku soli a šleháme, dokud nevznikne hladké...
víceFazolová polévka s těstovinami
Přes noc si namočíme barevné fazole do vody a druhý den je dáme vařit v té samé vodě. Jakmile se začnou vařit, tak je scedíme. Do hrnce se studenou vodou dáme uvařit uzené vepřové maso....
víceFazolové karbanátky
Bílé fazole den předem namočíme do vody, druhý den je 5 minut uvaříme v té samé vodě, pak je scedíme, zalijeme čistou vodou a vaříme doměkka. Uvařené fazole dáme do mísy, přidáme k nim vejce,...
víceFrancouzský jablkový koláč
Na pomoučeném válu rozválíme těsto a vyložíme jím kulatou koláčovou formu. Okraje zarovnáme a dno propícháme vidličkou. Necháme asi 30 minut odpočinout v chladničce. Na těsto položíme pečicí...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 3- Uvařil jsem
- Budu vařit
- Vše
Dort Red velvet
Nejdříve v podmáslí rozmícháme trochu potravinářského barviva, tak aby se dokonale rozpustilo. Dáme stranou. Troubu předehřejeme na 170°C. Připravíme dvě větší mísy. V jedné smícháme změklé...
víceKrátce solené, vyuděné maso.
Maso propláchneme pod tekoucí studenou vodou. Napíchneme na háky a převážeme provázkem. Vložíme do velké misky a důkladně prosolíme. Připravené maso v míse přiklopíme pokličkou, nebo...
víceRychlé, snadné vánoční cukroví
Ve vetší míse smícháme mouku, vanilkový a krupicový cukr, vejce a máslo. Hněteme dokud se nevytvoří kompaktní, hladké těsto. Ze vzniklého těsta vyválíme plát zhruba 3mm široký. Vykrajuje...
víceFotky
Oblíbené
30 min Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Dýni oloupeme a nakrájíme na kostičky, pokapeme olejem a naskládáme na plech. Sýr nastrouháme, rukolu opláchneme a natrháme na menší kusy... více |
2 190 min Nejdříve očistíme mrkev, celer, petržel a cibuli. Zeleninu, kromě cibule nakrájíme na větší kusy. Maso omyjeme nakrájíme na větší kusy a slaninou prošpikujeme. Ve velkém hrnci rozpustíme... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele