- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Jehněčí musaka s lilkem
Lilek nakrájíme na kolečka, dáme do cedníku, hojně osolíme a necháme 30 minut stát. Do pánve vložíme mleté maso a zvolna je zahříváme, aby se rozpustil lůj. Zvýšíme žár, maso mícháme a...
vícePečený králík na slanině
Králíka očistíme, omyjeme, osušíme a bohatě prošpikujeme slaninou. Zbytek slaniny rozkrájíme na kostičky, spolu s máslem rozpálíme a králíka osmahneme, vložíme kolečka cibule, osmažíme,...
vícePariková omáčka s cuketami k nudlím Pappardelle
Přivedeme k varu dostatečné množství vody, důkladně osolíme a nudle uvaříme al dente. Očistíme a omyjeme cukety. Papriky rozpůlíme, odstraníme semeníky a žebra. Půlky paprik oloupeme a...
víceTagliatelle Primavera
Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, vrátíme do hrnce a udržujeme teplé. V průběhu vaření těstovin, nakrájíme chřest na kousky a vložíme je do vroucí vody. Zhruba po...
víceMečoun s pomerančovou štávou
Vymačkáme citrony přes sítko do misky. Omyjeme rybí plátky, osušíme je a pokrájíme na kostičky, vhodíme je do mísy a přelijeme je citronovou šťávou, dáme je na hodinu do ledničky a během této...
víceRizoto s tuňákem
Cibuli jemně nasekáme a osmažíme na másle. Přisypeme rýži a za častého míchání ji smažíme 1 - 2 minuty, zalijeme bílým vínem a na prudkém plameni ho necháme vyvařit. Postupně přiléváme rybí...
víceBešamel s maizenou
Maizenu dobře rozmícháme v trošce vody. Přelijeme do kastrůlku a za stálého míchání vlijeme horké mléko. Mícháme až do získání hladké omáčky. Ke konci přimícháme máslo a dochutíme solí a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele