- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Plněné bramborové půlky
Velké brambory očistíme, omyjeme a v dostatečném množství osolené vody s kmínem přivedeme k varu a vaříme asi 20 minut. Dvě snítky bazalky a 2 snítky petrželky opláchneme, dosucha otřepeme a...
víceKheema z hovězího masa
V hrnci rozehřejeme na mírném plameni olivový olej. 2-3 minuty restujeme cibuli a česnek. Přidáme papričku zbavenou semínek a nakrájenou na kousky, oloupaný a nastrouhaný zázvor, všechno...
víceŠťáva z paprik a celeru
Oloupeme si celer. Papriky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme jadérek a odkrojíme z nich 4 tenké proužky na ozdobu. Papriky s celerem vložíme do odšťavňovače, okořeníme solí a tabascem. Získanou...
víceSkotské linecké
Předehřejeme si troubu na 180 °C nebo na stupeň 4. Nachystáme si kulatou pečící formu cca 23-30 cm v průměru. Rozpustíme máslo a společně s ostatními přísadami smícháme v misce. Těsto by mělo...
víceThajské zelené kari s kuřetem
Na marinádu si připravíme jarní cibulku nebo pórek a nakrájíme na jemné plátky. Zelené chilli papričky zbavíme semínek a jemně nasekáme. Zázvor si nastrouháme a nasekáme snítky citrónové trávy...
víceZeleninové antipasto
Paprikové lusky a cukety omyjeme a očistíme. Lusky nakrájíme na čtvrtky a cukety na plátky. Žampióny očistíme a rozpůlíme. Zeleninu postupně opečeme na pánvi s olejem a odložíme stranou. Na...
víceKuskusová nákyp s brokolicí
Uvaříme kuskus podle návodu na obalu. Očistíme brokolici a rozdělíme na růžičky. Košťál nakrájíme na špalíky. Společně blanšírujeme v osolené vodě přibližně 5 minut. Omyjeme chilli papričku,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele