- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- trava
trava
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 920x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro trava |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 920Srbské ražniči s paprikami
Vepřové maso nakrájíme na stejně velké kostky, osolíme, napichujeme na špejle a smažíme v pánvi na oleji ze všech stran. Různě barevné papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky a krátce...
víceSrnčí guláš na houbách
Ze srnčího plecka ořežeme všechny blány, maso omyjeme a nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, očištěnou mrkev, petržel a celer nastrouháme nahrubo, čerstvé houby rozkrájíme...
víceSrnčí guláš na kmíně
Srnčí maso nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. V hrnci rozpustíme sádlo, přisypeme cibuli, osmahneme, přisypeme celý kmín, kostky masa, orestujeme a...
víceSrnčí guláš s brusinkami
Odblaněné maso nakrájíme na větší kostky, olupanou cibuli nadrobno, brusinkový kompot scedíme, česnek prolisujeme. V hrnci rozpálíme olej a usmažíme na něm cibuli do zlatova. Přisypeme kmín,...
víceSrnčí guláš se žampiony
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobné kostičky, srnčí maso odblaníme, pokrájíme na menší kousky, čerstvé žampiony očistíme a rozkrájíme na plátky. V hrnci na másle zpěníme cibuli, přisypeme...
víceSrnčí guláš v kečupu
Slaninu bez kůže nakrájíme na menší kostičky, cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, srnčí maso na menší kousky, česnek prolisujeme. Maso osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. V hrnci...
víceSrnčí maso na smetaně
Maso vcelku odblaníme, nařízneme, jako bychom chtěli krájet na plátky, ale nedokrojíme. V oleji rozmícháme hořčici, rybízovou marmeládu, mletou papriku, tymián, chilli koření, oregano, sůl,...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele