- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nik
nik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 259x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 259Lovecký paprikáš s červeným vínem
Nejdříve si omyjeme maso a zeleninu a pokrájíme: uzený bůček na kostičky, telecí a vepřové maso na větší kostky, cibuli, feferonky a papriky na kolečka. Do hrnce na dno dáme uzený bůček, na...
víceDušená žebra se zelím
Omytá vepřová žebra pokrájíme na menší kusy, které osolíme. V hrnci rozehřejeme sádlo a žebra zprudka z každé strany opečeme dozlatova. Pokrájené kysané zelí propláchneme (jen pokud je velmi...
víceKuřecí džuveč
V hrnci na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Když má růžovou barvu, přidáme omyté naporcované kuře a restujeme ještě spolu s cibulí. K masu přidáme sůl, rajčatový protlak, sladkou...
víceSkopové zapečené v jogurtu
Omyté maso nakrájíme na menší kousky a společně je orestujeme na olivovém oleji s drobně pokrájenou jarní cibulkou. Maso osolíme, opepříme, podlijeme 1,5 dl vody, zakryjeme pokličkou a dusíme...
víceHovězí dalmatské maso
Hovězí maso pokrájíme na plátky, které obalíme v hladké mouce a v rozpáleném oleji je po obou stranách dozlatova osmažíme. Posypeme je solí, pepřem, pokrájeným česnekem a drobně nasekanou...
vícePolévka ze sušeného ovoce
Různé druhy sušeného ovoce opláchneme, dáme do 1 l studené vody a vaříme do změknutí. Ve smetaně rozkvedláme 100 g kukuřičné nebo pšeničné mouky a za stálého míchání přilijeme k měkkému ovoci,...
víceČorba z hrášku - krém
Do 1,5 litru osolené vody dáme vařit zelený hrášek a drobně pokrájenou mrkev s cibulí. Vaříme do změknutí, scedíme - vodu ze zeleniny použijeme jako vývar. Zeleninu vidličkou pomačkáme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele