- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Ryba pečená na sardeli
Z ryby odstraníme šupiny, vykucháme ji, omyjeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. U hřbetní ploutve uděláme několik zářezů, do kterých vložíme půlkolečka citrónu bez jader. V pekáči...
víceSrnčí maso dušené
Omyté maso částečně vykostíme, rozkrájíme a osolíme. Slaninu drobně nakrájíme, v kastrole sklovitě rozškvaříme, přidáme cibuli, máslo a nakrájené maso. Z počátku maso dusíme ve vlastní šťávě,...
vícePolévka hrášková
Z másla a mouky si uděláme světlou jíšku, kterou poté po částech zalijeme vývarem a řádně rozmícháme a necháme povařit. Poté přidáme hrášek a necháme uvařit do měkka. Polévku osolíme,...
víceŠvestkové kanapky
Švestky nasekáme velice najemno. Vložíme do mísy a přilijeme koňak. Necháme 10 minut odstát. Do švestkové směsi vmícháme ricottu a skořici. Poté směs nanášíme na plátky šunky, ze kterých...
víceŽitné tagliatelle na houbách
Očištěné houby nakrájíme na slabé plátky a dáme stranou. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme najemno nasekaný česnek a chilli, pomalu necháme zesklovatět. Přidáme hříbky, posypeme je nadrobno...
vícePlátky z okouna na mandlích
Oškrábeme rybám šupiny, vykucháme, nařežeme z nich plátky, vyjmeme páteř, vykostíme, omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Mandle nasypeme na plech a opražíme v troubě předehřáté na 180 °C...
vícePolévka pečená v troubě
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na kostičky a lehce ji rozškvaříme v pánvi. Přidáme a podusíme cibuli a okapané žampiony. Vepřové maso nakrájíme na kousky a vložíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele