- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Želé s citronem a bezovými květy
Nachystáme okvětí černého bezu, ze kterého musíme odstranit hmyz, a kůru ze tří dobře omytých a osušených citronů nakrájených na širší dlouhé proužky. Ze zbylých citronů i z citronů bez kůry...
víceChlebíček s ovocem a otrubami
Sušené ovoce, otruby, práškový cukr a nízkotučné mléko smícháme v misce, přikryjeme fólií a hodinu necháme v klidu. Prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva a nahrubo nasekanými vlašskými...
víceCarpaccio z hub
Na pokrm se nejlépe hodí hříbky nebo muchomůrky císařské (na Moravě se jim říká císařský hřib) o velikosti do 5 cm, které použijeme celé, použijeme-li žampiony, odstraníme z nich nožičky a...
vícePolévka s dýní a batáty
Nahrubo nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek orestujeme v kastrolu na rozehřátém olivovém oleji doměkka. Na cibuli nasypeme kari a dobře obalíme. Přidáme drůbeží vývar, dýni a batáty,...
víceHovězí maso po marocku
Na kostky nakrájené hovězí maso rychle orestujeme ve větší pánvi na polovině oleje. Vyjmeme a odložíme. Do pánve přilijeme druhou půlku oleje, přihodíme nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a...
víceLosos s opečenými bramborami a špenátem
Do řízků z lososa (kus o váze asi 225 g) z obou stran vklepáme koření na ryby s koprem a čerstvý pepř. Na středním ohni rozpálíme 1-2 lžičky olivového oleje, položíme na něj lososové řízky,...
vícePomazánka z tvarohu a česneku
Tvaroh, nastrouhaný sýr, prolisovaný česnek a majonézu důkladně promícháme. Dosolíme, opepříme a zdobíme čerstvou petrželkou.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele