- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sedecky
sedecky
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 821x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro sedecky |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 821Punč s whisky
Ve skleničkce na nožce smícháme cukr a skořici. Do půlky kolečka citronu pak vložíme hřebíček a přidáme do skleničky. Na závěr přilijeme whisky a zalijeme vařící vodou.
víceJehněčí v mátové omáčce
Oloupeme cibuli a zázvor, nastrouháme do mističky, přidáme špetku soli, papriku, olej, důkladně promícháme. Pekáč vymastíme olejem, vložíme do něj jehněčí maso a potřeme marinádou z misky....
víceSoluňské musaka
Nadrobno nakrájíme cibuli, kterou spolu s masem zlehka osmažíme na rozpáleném másle. Podlijeme vínem, oloupaná rajčata přidáme do pánve spolu s nasekanou petrželkou, lehce osolíme, opepříme....
víceJehněčí po pastýřsku
Maso potřeme solí, pepřem a máslem. Poté vložíme na pekáč, podlijeme vodou a na 180 stupňů do trouby. Mezitím si připravíme jogurtovou zálivku. Tu si vytvoříme z jogurtu, vajíčka a mouky. Vše...
vícePlněné kalamáry
Z kalamárů odstraníme váčky s barvivem, oči a vnitřnosti. Chapadla odřízneme, nakrájíme na menší kousky. Cibuli nasekáme na drobno a podusíme pět minut na rozpáleném oleji. Poté přidáme...
vícePlněné révové listy mletým masem
Smícháme mleté maso, rýži, na drobno nakrájenou cibuli, pepř a vše důkladně promícháme. Révové listy povaříme dvě minuty ve vroucí vodě. Poté listy rozložíme hladkou stranou dolů, stopkou od...
víceTzatziki ze Samosu
Jogurt (ideálně z ovčího sýra) vylijeme do utěrky, zavážeme ji a zavěsíme nad dřez, aby odkapala všechna syrovátka (necháme viset cca hodinu). Oškrábeme si mezitím okurku a nakrájíme si ji na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele