- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Sterilovaný salát z čerstvých hub a zeleniny
Tvrdší hříbky očistíme, omyjeme, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou. Ochutíme špetkou soli a cca 10 minut povaříme. Po vychladnutí scedíme. Cibuli, celer a mrkev očistíme, opláchneme a...
víceHříbky naložené v másle
Tvrdší hlavičky hřibů očistíme, důkladně omyjeme, osušíme a pokrájíme na tenké plátky. Rozložíme na prkénko a necháme několik hodin zasychat. Poté je rozdělíme do čistých sklenic a umačkáme....
víceSterilované smažené houby
Houby očistíme, důkladně omyjeme, pokrájíme na plátky a osolíme. Poté je postupně obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. V pánvi rozpálíme tuk a houby na něm osmažíme. Horké...
víceZeleninová směs naložená v soli
Všechny druhy zeleniny očistíme, důkladně omyjeme a nastrouháme na nudličky. Posypeme solí a dobře promícháme. Rozdělíme a namačkáme do sklenic a povrch posypeme malou vrstvou soli. Sklenice...
víceMletá zeleninová směs naložená v tuku
Všechny druhy zeleniny očistíme, důkladně omyjeme a na masovém mlýnku umeleme. V pánvi rozehřejeme tuk a přidáme zeleninovou směs. Ochutíme solí a doměkka podusíme. Ještě teplou kaši rozdělíme...
víceMletá zeleninová směs v octě
Všechny druhy zeleniny očistíme, nejedlé části odstraníme, důkladně omyjeme a na masovém mlýnku umeleme. Přidáme sůl, cukr, hořčičné semínko, přilijeme vodu a ocet. Promícháme a zvolna dusíme...
víceHlávkové zelí nakládané s cibulí a červenou řepou
Červenou řepu očistíme, nastrouháme na širší nudličky a uvaříme ve vodě. Zelí na cibuli pokrájíme na tenké nudličky, přidáme k řepě a promícháme. Ke směsi přilijeme ocet, přisypeme cukr, petol...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele