- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Kanadský koláč s broskvemi
Broskve oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Broskve opatrně obalíme ve směsi kukuřičné moučky Maizena, v citrónové šťávě, skořici a cukru. Mouku smícháme se solí, přidáme cukr, máslo a...
víceTřešňový koláč z křehkého těsta
V rendlíku smícháme cukry, kukuřičnou moučku Maizenu a šťávu z kompotu. Zahříváme, až se směs začne vařit a tuhnout, odstavíme a vmícháme máslo a mandlovou tresť. Přidáme vypeckované třešně. ...
víceKoláč s limetkami
Jemné dietní suchary rozdrtíme na drobky, přidáme cukr, máslo a vytvoříme kompaktní směs. Tu přitlačíme ke dnu a stěnám formy o průměru 20-23 cm. Šťávu z limetek nebo citrónů, mléko, žloutky...
víceCitrónový sněhový koláč
Dietní suchary dáme do sáčku a rozdrtíme na drobky. V rendlíku rozpustíme máslo, přidáme cukr, suchary a dobře promícháme. Těsto přendáme do hlubší zapékací formy o průměru 23 cm a...
víceDýňový koláč z křehkého těsta
Mouku smícháme se solí a máslem na drobenku, přidáme studenou vodu a vypracujeme vláčné těsto. Rozdělíme ho na dva kusy. Větší rozválíme na kruhový plát o 4 cm větší než forma na koláč o...
víceKoláč s rebarborou a jahodami
Jahody očistíme a rozkrájíme na poloviny. Stonky oloupané rebarbory nakrájíme napříč na špalíčky. Vše smícháme s cukrem a moukou určenou do náplně. Na těsto smícháme mouku se solí, máslem a...
víceDvojitý koláč
Máslo smícháme s moukou na drobenku, postupně přidáváme po lžících studenou vodu. Vidličkou směs promícháme, až je dobře zvlhčená a drží pohromadě. Těsto rozdělíme na dva díly, jeden trochu...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele