- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Rebarbora s drobenkou
Rebarboru očistíme, odstraníme listy a oloupeme. Nakrájíme na 2,5 cm velké kousky, dáme do hrnce, přidáme vodu, cukr a citrónovou šťávu. Zakryjeme pokličkou a dusíme 10 minut na mírném ohni,...
víceJablkové šátečky
Smícháme mouku, sůl, rozdrobené máslo a vodu, vypracujeme hladké těsto. Na pomoučeném válu z něj vyválíme obdélník o velikosti 45 x 20 cm. Plátky másla, asi 60 g, poskládáme podél jedné z...
víceHrušky v žaluziích
Z hrušek vyjmeme jádřince a nakrájíme je na tenké plátky. V misce je promícháme s cukrem a hrozinkami. Polovinu těsta rozválíme na obdélník o velikosti 35 x 28 cm, posypeme moukou a...
víceHrušky v županu s krémem
Hrušky oloupeme, podélně rozřízneme a vyjmeme jádřince. Mouku smícháme s máslem a tvarohem. Vypracujeme hladké těsto, polovinu vyválíme na plát 3 mm silný. Podle talířku o průměru 18 cm...
víceJablkový koláč de luxe
Mouku smícháme s cukrem, máslem, solí a vodou. Vytvoříme vláčné těsto, které upěchujeme ke dnu a stěnám formy. Dáme do lednice. Tři jablka oloupeme a vyjmeme jádřince, nakrájíme na větší...
víceItalský koláč s ořechy
Mouku smícháme s kukuřičnou moukou a cukrem, do směsi zapracujeme kousky másla a vejce. 2/3 těsta upěchujeme ke dnu a stěnám rozevírací formy do výšky 3 cm. Dáme do lednice i se zbytkem těsta....
vícePomerančový koláč s mandlemi
Mouku smícháme se solí, zázvorem a cukrem, do směsi přidáme kousky másla a zpracujeme na drobenku. Postupně přidáváme vodu, až vypracujeme vláčné těsto. Vytvoříme kouli a dáme na hodinu do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele