- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Aleisa
Aleisa
Pozitivně hodnocené recepty
Bratislavská vepřová plec | |
---|---|
Bratislavská vepřová plec | |
Rybí filé smažené přírodní | |
Brambory s uzeninou pečené v alobalu | |
Jablkový kompot | |
Boloňské špagety s hovězím masem a… | |
Kuřecí plátek v jogurtu |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 11x | |
Komentáře k receptům: | 631x | |
Ohodnoceno receptů: | 573x | Zpráva pro Aleisa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 1x | |
Založených kuchařek: | 26x |
Aktivita uživatele
22.03. | Aleisa přidal fotku k receptu Velikonoční beránek z třeného těsta |
---|---|
22.03. | Aleisa přidal fotku k receptu Velikonoční beránek z třeného těsta |
22.03. | Aleisa přidal fotku k receptu Velikonoční beránek z třeného těsta |
15.03. | Aleisa přidal fotku k receptu Velikonoční bábovičky v různých tvarech |
15.03. | Aleisa přidal fotku k receptu Velikonoční bábovičky v různých tvarech |
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 156Bratislavská vepřová plec
Vepřovou plec omyjeme, osušíme, svineme ji jako závin, upevníme provázkem a osolíme. Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a osmažíme v tuku dorůžova. Do základu přidáme maso, opečeme je,...
víceBratislavská vepřová plec
Vepřovou plec omyjeme, osušíme, svineme ji jako závin, upevníme provázkem a osolíme. Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a osmažíme v tuku dorůžova. Do základu přidáme maso, opečeme je,...
víceRybí filé smažené přírodní
Rybí filé osolíme, opepříme a okmínujeme. V pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme trošku oleje, vložíme porci filé a zprudka osmažíme z obou stran do zlatova. Usmažené filé přendáme na...
víceBrambory s uzeninou pečené v alobalu
Oloupané brambory omyjeme, nakrájíme na kostky a mírně osolíme. Čtyři čtverce alobalu potřeme máslem, rozdělíme na ně brambory a na kostičky nakrájenou uzeninu. Vše pokapeme rozpuštěným...
víceJablkový kompot
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kousky a pokapeme je citronovou šťávou. Vodu svaříme s cukrem a kořením. Přidáme jablka a dusíme doměkka.
víceBoloňské špagety s hovězím masem a rajčaty
Cibuli oloupeme a nadrobno ji nakrájíme. Stroužky česneku oloupeme a nakrájíme je najemno. Mrkev oškrábeme, omyjeme studenou vodou a nakrájíme na malé kousky. Sterilovaná rajčata necháme...
víceKuřecí plátek v jogurtu
Do nízkotučného jogutu zašleháme vejce, ochutíme Podravkou, přidáme prolisovaný česnek a plátky kuřecího masa do této směsi namočíme. Necháme uležet. V pánvi rozpálíme trochu oleje, a...
víceOblíbené
20 min Tvaroh smícháme s ušlehanou smetanou a osladíme. Jahody nakrájíme a osladíme, necháme je chvíli odstát. Na dno misek dáme většinu jahod, na ně tvarohový krém smíchaný se šlehačkou a ozdobíme... více |
20 min Tvaroh, kyselou smetanu, cukr, máslo, nasekané mandle a hrozinky dobře promícháme. Vzniklou hmotou naplníme misky a uložíme je do chladničky na několik hodin. Před podáváním dezert ozdobíme... více |
1 85 min V míse vyšleháme změklou Heru, 100g cukru, vejce a sůl. Pak přisypeme mouku a šleháme, až vznikne hladké těsto. Rozevírací dotrovou formu důkladně vymažeme tukem a těsto do ní rozprostřeme... více |
80 min Vepřovou kýtu opláchneme a protkneme polovinou dávky šunky a sterilované okurky. Cibuli a kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na plátky. Spolu se slaninou nakrájenou na kostičky podusíme... více |
80 min Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a prolisujeme. Vepřovou kýtu omyjeme studenou vodou, osušíme a rozporcujeme na menší díly, které důkladně potřeme česnekem a solí. ... více |
80 min Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme plátky masa a necháme osmahnout. Podlijeme vývarem nebo vodou, přidáme hořčici... více |
60 min Omyté kotlety do poloviny odkrojíme od kosti, naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Na rozpáleném sádle maso po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme doměkka. Podáváme s různě... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Týdenní jídelníček
Hodnocení: Přidal:AleisaJídla která bych ráda vyzkoušela.
Meníčko obsahuje 0 recepty
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele