- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Pozitivně hodnocené recepty
více >Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 358Brambory s pórkem a hořčicí
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Pórek nakrájíme na kolečka a necháme zezlátnout na másle. Smícháme brambory, pórek i hořčici a dochutíme solí a pepřem.
víceRagú z lišek s petrželí
Lišky podle potřeby překrájíme a podusíme na troše oleje. Poté je osolíme a opepříme podle chuti a zamícháme nasekanou petrželku.
víceHovězí roštěná s kostí na grilu
Maso prsty promneme a na grilovací pánvi zprudka opečeme 3 minuty z každé strany. Dopečeme 5 minut v troubě na 200 °C. Necháme 10 minut odstát. Poklademe máslem, osolíme a opepříme. Maso...
víceHovězí karbanátek s hranolky
Maso smícháme se všemi ingrediencemi kromě brambor a oleje. Brambory nakrájíme na hranolky a z masa tvarujeme karbanátky. Obojí opečeme na oleji.
víceRoastbeef s portugalskými bramborami
Maso si naložíme den předem - osolíme a opepříme ho, potřeme hořčicí, paprikou a worcesterskou omáčkou. Vše do masa vmasírujeme. Potřeme olejem (stolním) a necháme v lednici přes noc. ...
víceFlank steak na cibuli
Steaky osolíme, opepříme a opečeme na oleji 3-4 minuty z každé strany. Poté vyjmeme a udržujeme teplé. Ve výpeku z masa zredukujeme víno a přidáme rozčtvrcené šalotky. Až jejich okraje...
víceSalát s roštěncem
Maso nakrájíme na plátky, necháme hodinu obložené nasekanými bylinkami a zprudka opečeme na grilu (nebo na pánvi). Dáme je na teplé místo, poklademe máslem, a necháme rozpustit. Salát...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 322Špagety se slaninou a sušenými rajčaty
Špagety uvaříme podle návodu s olivovým olejem. Slaninu nakrájíme na kostičky a smažíme nasucho v pánvi. Přidáme rajčata nakrájená na kousky a prolisovaný česnek. Nakonec přidáme i...
víceCitronové rizoto s hráškem
Šalotku nasekáme na jemno. Osmažíme ji na olivovém oleji. Přidáme rýži a pořádně zamícháme. Zalijeme vínem a vývarem, přidáme šťávu a kůru z citronu a vaříme 15 minut. Poté přidáme sůl a...
víceZapečené palačinky se špenátem a lososem
Z mléka, vejce, mouky a špetky soli vypracujeme hladké těsto. Nivu a lososa nakrájíme na tenké plátky. Z těsta smažíme na rostlinném oleji palačinky. Na olivovém oleji osmažíme cibulku a...
víceČekankový salát s pomeranči a červenou čočkou
Čočku uvaříme podle návodu (do vody přidáme citronovou šťávu). Mrkev nakrájíme na kostičky, cibuli na plátky. Obojí restujeme na oleji spolu se slitou čočkou. Na talíře rozdělíme čekanku,...
víceKořeněný pomerančový nápoj s grenadinou
Koření svaříme ve 400 ml vody. Odstavíme a přilijeme pomerančovou šťávu. Ochutíme medem a citronem. Grenadinu nalijeme do sklenic a na to pomerančovou šťávu. Podáváme horké.
vícePečeně v pomerančové marinádě
Smícháme šťávu ze čtyř pomerančů, sójovou omáčkou, ocet, strouhaný zázvor a nasekaný rozmarýn. Vepřovou pečeni nařízneme shora do kříže a nalijeme na ni marinádu. Necháme přes noc...
víceŘecká omeleta
Petrželku nasekáme, cibuli nakrájíme na tenké měsíčky, olivy na plátky, rajčata na kostičky a fetu nastrouháme. Vejce prošleháme s petrželkou, solí a pepřem. Cibuli opečeme na oleji (trvá...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele