- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Pozitivně hodnocené recepty
Brambory zapečené s kořenovou zeleninou | |
---|---|
Bruselské vafle | |
Bůček se zeleninovým salátem | |
Burger se syrečky | |
Candát v bazalkové omáčce | |
Čedarový dip | |
Čekankový salát s pomeranči a červenou… |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 358Aioli z česneku s hranolky
Hlavičky česneku seřízneme nahoře, osolíme, zakápneme olejem a zabalíme do alobalu. Batáty nakrájíme na hranolky, osolíme a posypeme tymiánem. Batáty i česnek naskládáme na plech a pečeme...
víceAnanasové créme bruleé
Ananas nakrájíme na tenké plátky (pár kostek ananasu si necháme na ozdobu). Plátky naskládáme na plech a poklademe máslem a zasypeme třtinovým cukrem. Pečeme 5 minut na 250 °C. Mléko a...
víceAsian burger
1) Housku rozřízneme a řeznou stranou položíme na rozpálený gril. 2) Krůtí prsa osolíme, opepříme a grilujeme 4 minuty z každé strany. 3) Na opečený spodní díl housky dáme teriyaki omáčku...
víceAsijská omeleta s houbami
Na oleji opečeme kousky zázvoru a chilli papričky. Přidáme nakrájenou kapustu, žampiony na plátky a zalijeme vejci. Osolíme, opepříme. Posypeme sezamem a necháme ztuhnout.
víceAvokádová polévka s čerstvým sýrem
Avokádo oloupeme a zbavíme pecky. Dáme do mixéru spolu s citronovou šťávou a kůrou. Přidáme studený vývar, jogurt, bylinky, sůl a pepř. Rozmixujeme dohladka. Přidáme olej. Ozdobíme...
víceAvokádová polévka se salsou
Avokáda oloupeme a vypeckujeme, nakrájíme na kostky. Dvě cibule zpěníme na oleji a přidáme prolisovaný česnek. Zalijeme vývarem a přidáme i avokáda, sůl, tabasco a kdo chce může přidat i...
víceAztécký koláč
Troubu zapneme na gril a tortilly nasucho opečeme dokřupava. Cibuli nakrájíme na měsíčky, stroužky česneku podélně přepůlíme a dáme také na chvíli pod gril. Rajčata spaříme a oloupeme a...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 322Brambory zapečené s kořenovou zeleninou
Mrkev a petržel nakrájíme na kolečka a orestujeme na másle. Přidáme 200 ml vody a dusíme do poloměkka. Přebytečnou vodu slijeme (můžeme použít jako vývar do polévek nebo do rizota). ...
víceBruselské vafle
Droždí smícháme s cukrem a trochou vlažného mléka a necháme 10 minut stát. Poté přidáme zbytek mléka, mouku, sůl a vanilkový extrakt. Vypracujeme hladké těsto a necháme ho 30 minut kynout. ...
víceBůček se zeleninovým salátem
1) Žebra nakrájíme na plátky. 2) Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky a orestujeme na oleji. Přidáme koření, pepř, nasekáme chilli papričku a med. Dáme do pekáče, na to maso a pečeme...
víceBurger se syrečky
1) Zeleninu nakrájíme na kolečka, ogrilujeme na olivovém oleji. Osolíme a opepříme. 2) Housky rozpůlíme, na spodní část housky dáme salát, pak syrečky, grilovanou zeleninu a přiklopíme horní...
víceCandát v bazalkové omáčce
Candáta naporcujeme na 6 filet. Šalotku nakrájíme nadrobno, zalijeme vínem a podusíme doměkka. Přidáme smetanu a vaříme 4 minuty na silnějším plameni. Poté snížíme plamen a přidáme 70 g...
víceČedarový dip
1) Čedar nastrouháme. 2) Vyšleháme mléko s vejci, zašleháme hořčici a polovinu čedaru. Dáme vařit. 3) Škrob smícháme s vodou. Až čedarová směs začne pobublávat, přidáme ho k ní. 4)...
víceČekankový salát s pomeranči a červenou čočkou
Čočku uvaříme podle návodu (do vody přidáme citronovou šťávu). Mrkev nakrájíme na kostičky, cibuli na plátky. Obojí restujeme na oleji spolu se slitou čočkou. Na talíře rozdělíme čekanku,...
víceFotky
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele