Kachna

Kachní maso je poměrně tučné a má hnědočervenou barvu. Velmi často se používá ve francouzské a čínské kuchyni, mezi vyhlášené lahůdky patří kachní sádlo a játra. Maso kachny je vždy nutné důkladně tepelně upravit. Pečená kachnu, marinovaná kachní prsíčka a další vynikající jídla, připravená podle našich receptů vás mile překvapí jejich lahodnou chutí.

 

 

Seřadit
Nalezeno 263 receptů
Zobrazení

Rozmraženou kachnu očistíme, opláchneme, osušíme, osolíme a okmínujeme vně i uvnitř. Do vnitřku kachny dáme celá jablka bez jádřinců a břicho...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 165 min Počet komentářů k receptu1

Kachnu omyjeme studenou vodou, odřízneme biskupa, osolíme a okmínujeme ji na povrchu i uvnitř. Kachnu v pekáči podlijeme vodou a pečeme v troubě...

3.7
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
3 hlasy
Celkový čas přípravy 110 min Počet komentářů k receptu1
Recept obsahuje video

Očištěnou a vykuchanou kachnu potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Velký pomeranč rozpůlíme, jednu půlku vložíme kachně do břišní dutiny,...

3
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
2 hlasy
Celkový čas přípravy 130 min Počet komentářů k receptu1
Recept obsahuje video

Sůl roztlučeme s pepřem, koriandrem, jalovcem, česnekem a tymiánem na hrubou pastu. Pastou potřeme omytá a osušená kachní stehna, která vložíme do...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
2 hlasy
Celkový čas přípravy 110 min Počet komentářů k receptu1
Recept obsahuje video

Propláchnuté fazole vložíme do hrnce s vodou, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Odstavíme a necháme 2 hodiny bobtnat. V pánvi na olivovém...

4
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 225 min Počet komentářů k receptu1

Kachny očistíme, opláchneme, mírně osolíme na povrchu i uvnitř, okmínujeme a vložíme do pekáče. Podlijeme vodou a po obou stranách dozlatova...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 145 min

Na tenké proužky nakrájíme anglickou slaninu, osmahneme a přidáme kachní játra. Nesolíme, jen okořeníme, podléváme vínem a smažíme 10 minut....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Troubu předehřejeme na 180C. Do mandarinkové šťávy vmícháme 4plátky zázvoru, anýz, hořčičné semínko, celou skořici a bobkové listy. Kachnu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 200 min

Kachnu vykucháme a odstraníme všechen tuk. Cibuli a zeleninu pokrájíme a zpěníme na másle vložíme osolenou kachnu a opečeme, přidáme koření...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 170 min

Kůži na prsou důkladně propíchneme vidličkou, přelijeme vroucí vodou a necháme oschnout. V pánvi, nejlépe silnostěnné a nepřilnavé pomalu opékáme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 0 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist