Kuchařka na nejlepší zavařeniny! Připravte si vynikající kompoty, džemy a marmelády z různých druhů ovoce, zavařte okurky, rajčata, papriky a další druhy zeleniny. Zde najdete vše o zavařování třešní a dalšího ovoce, zavařování rajčat, okurek a jiné zeleniny, nechybí meruňková, rybízová a další marmeláda, jahodový džem a mnoho dalších. Můžete i sterilovat a dlouhodobě uchovat maso. Zavařování opravdu není nic složitého a s námi ho zvládnete.
-
Kompot hruškový
45 minOmyjeme a oloupeme hrušky, podélně rozdělíme na poloviny a zbavíme jadřinců a stopek. ...
-
Kompot ananasový
30 minČerstvý ananas oloupeme, nakrájíme na plátky, vyřízneme tužší střed. Plátky vložíme do...
-
Kompot rynglový
28 minRyngle dobře omyjeme pod tekoucí vodou, podélně je rozřízneme a vypeckujeme. Ryngle...
-
Brusinkový kompot s citronem
30 minBrusinky přebereme, nasypeme do kastrolu, zalijeme studenou vodou a slijeme lístky a...
-
Nastrouháme citrónovou kůru a najemno nasekáme kandovaný zázvor. Do vysokého rendlíku...