- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- čelma
čelma
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 176x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro čelma |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 176Plněné cibule s tuňákem
Oloupané cibule asi 25 minut blanšírujeme v osolené vodě, vyjmeme a necháme vychladnout. Podle návodu uvaříme rýži. Rajčata zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Tuňáka necháme nejprve...
vícePilaf se šafránem
Za stálého míchání opečeme na pánvi šafrán. Jakmile začne intenzivně vonět, vysypeme jej na talíř. Nalijeme vroucí vodu do konvice, přisypeme opečený šafrán a sůl a alespoň na 30 minut...
víceŘecký jogurt
Kus tenké bílé látky o velikosti asi 125×75 cm vložíme do hrnce, přelijeme ji vodou a přivedeme k varu. Poté látku vyjmeme a po vychladnutí důkladně vyždímáme. Látku přeložíme na polovinu a...
víceSladká rýže s mátou a višněmi
Podélně rozřízneme vanilkový lusk a vybereme z něj dřeň. Do hrnce nalijeme mléko, přidáme lusk a dřeň a celé přivedeme k varu. Přimícháme rýži a za občasného zamíhání vaříme při mírné teplotě...
víceSladká dýňová rýže
Oloupeme dýni a nakrájíme její dužninu na kostičky. Vložíme do hrnce, přidáme trochu vody a vaříme při mírné teplotě asi 20 minut do změknutí. V jiném hrnci smícháme rýži, máslo, mléko,...
víceVegetariánský salát z rýže natural
Podle návodu uvaříme rýži. Nasekáme oloupanou cibuli, omyté a očištěné cukety a mrkve nakrájíme na kostičky. Papriky zbavíme semen, nakrájíme na kostičky. Z rajčat odstraníme semena a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele