- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Kuřecí tagine
Kuřecí prsa bez kosti očistíme a nakrájíme na čtvrtky. Vložíme je v jedné vrstvě do velké, hluboké nádoby. Nožem kuře na několika místech lehce nařízneme (kvůli marinování). Na marinádu...
víceKuřecí souvlaki
Kuřecí prsa bez kosti nakrájíme na malé kousky. Do misky si vymačkáme šťávu z limetky (30 ml), přidáme utřený česnek, olivový olej, sůl, pepř, bílý vinný ocet, mletá hořčičná semínka, chilli...
víceKuřecí kari s česnekem
Na pánvi rozpálíme olivový olej a 4-5 minut restujeme nasekanou cibuli, utřený česnek a chilli papričky zbavené semínek. Přidáme sůl, mletý zázvor a kari koření. Vaříme 1-2 minuty. Mícháme,...
víceKuřecí kung pao
Ve velké míse smícháme Asijskou omáčku, utřený česnek, 8 g nastrouhaného zázvoru, sůl a pepř. Vmícháme kuřecí prsíčka nakrájená na kousky a necháme 30 minut marinovat. V další, menší misce...
víceBaba ghanoush pokrm
Troubu si předehřejeme na 190°C nebo na stupeň 5. Lilky omyjeme a všude je propícháme vidličkou nebo nožem. Dáme do zapékací mísy. Pečeme 45-60 minut nebo dokud nejsou lilky měkké a slupka...
víceTykvové a celerové brambůrky
Troubu si předehřejeme na 180°C nebo na stupeň 4. Tykev si oloupeme a rozkrojíme na půlky. Vydlabeme vnitřek se semínky a nakrájíme na 6 mm široké kousky. Celer si také oloupeme a nasekáme na...
víceŠpenát s hrozinkami a ořechy
Špenátové listy očistíme a odkrojíme stopky. Potom listy omyjeme a nasekáme. Položíme špenát stranou. Na hrubo si nasekáme vlašské ořechy. Na pánvi je osmažíme na másle asi 1-2minuty....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele