- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- trava
trava
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 920x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro trava |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 920Béarnská omáčka
Do hrnce nalijeme víno a estragonový ocet. Přisypeme posekanou šalotku, lístky estragonu, sůl, pepř a přidáme 1 lžíci másla. Přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se tekutina nevyvaří...
víceBéarnská tomatová omáčka
Do hrnce nalijeme víno a estragonový ocet. Přisypeme posekanou šalotku, lístky estragonu, sůl, pepř a přidáme 1 lžíci másla. Přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se tekutina neodpaří...
víceBílá omáčka s kapary a pažitkou
V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme mouku, nadrobno pokrájenou cibuli, osmahneme, zalijeme vodou, metlou rozšleháme, osolíme, opepříme mletým bílým pepřem a půl hodiny povaříme, až omáčka...
víceBílá polévka se sýrem
Šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, zázvor nastrouháme na jemno, sýr strouháme nahrubo, pažitku posekáme. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme šalotku, zázvor, česnek a...
víceBílé fazole na bretaňský způsob
Fazole vaříme s cibulí a karotkou doměkka asi 45 minut, scedíme a necháme okapat. Do ještě teplých fazolí vmícháme máslo, hustou rajčatovou omáčku, osolíme, opepříme a přimícháme posekanou...
víceBorůvkové řezy z celozrnné mouky
Připravíme si větší mísu, do které z rozklepnutých vajec vložíme pouze žloutky, oddělené od bílků. Z bílků, špetky soli a studené vody našleháme tuhý sníh. Do mísy se žloutky přisypeme...
víceBorůvkový koláč
V míse promícháme mouku s kypřícím práškem, přisypeme 100 gramů cukru, špetku soli, rozklepneme vejce, oddělíme žloutky od bílků, žloutky přidáme do mísy a z bílků vyšleháme sníh. Do mísy...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele