- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Zelí po bengálsku
Očištěné zelí nakrouháme na nudličky a osmažíme na másle spolu se zázvorem a chilli kořením. Potom přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata, cukr a sůl a vše podusíme. Když je zelí měkké,...
víceŽemlový trhanec
Žemle nakrájíme na kostky. Vejce ušleháme do pěny a osolíme. Přilijeme mléko a přidáme cibuli lehce zpěněnou na másle a sekanou petrželovou nať. Necháme 15 minut nabobtnat. Pečeme na másle...
víceGratinované toasty Rusticana
Připravíme 8 sázených vajec, která osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji opečeme plátky slaniny a rozložíme je na opečené plátky toastového chleba. Na každý plátek přidáme sázené vejce a...
víceTelecí medailonky se zeleninou
Omyté maso nakrájíme přes vlákno na malé řízky (3ks na porci). Naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Řízky zprudka opečeme na másle. Maso vyjmeme, šťávu zalijeme trochou vody...
víceTvarohové flameri
Do vařícího, mírně osoleného mléka přisypáváme tenkým pramínkem krupici. Necháme dobře provařit. Do krupičné kaše přidáme máslo a za stálého míchání přidáváme tvaroh, oloupaná a nastrouhaná...
víceRajčata dušená s vepřovým masem
Omytou vepřovou plec osolíme a posypeme majoránkou. Maso dáme v pekáčku dusit do trouby. Během pečení je podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou. Když maso změkne, přidáme na dílky...
víceBrambory podle vévodkyně (bramborové koblihy)
Z uvařených, prolisovaných brambor, lžíce másla, 2 žloutků, soli a špetky muškátu vypracujeme vláčnou hmotu. Směsí naplníme plátěný cukrářský sáček a na vymaštěný plech klademe malé koblihy...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele