- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Škrábaný hovězí biftek
Omyté maso odblaníme a nakrájíme na kousky. Rozmixujeme je spolu s lžící vody a se solí. Směs pomocí lžíce upravíme do tvaru bifteků. Maso vložíme na rozpálenou pánev a bez tuku opečeme po...
víceDušené zelí se smetanou
Zelí rozebereme, omyjeme a nakrájíme na proužky. Smícháme se solí a dusíme ve vlastní šťávě nebo jen mírně podléváme. Když je zelí měkké, přilijeme smetanu smíchanou s moukou a ještě povaříme.
víceBramborové opečenky se sýrem
Brambory vařené ve slupce oloupeme a necháme vychladnout. Nastrouháme je, přidáme strouhaný sýr, spojíme na tuku osmaženou cibulí, vejcem, osolíme a zahustíme hrubou moukou. Těsto rozválíme...
víceKvětákové řízky
Omytý květák uvaříme ve vařící osolené vodě téměř doměkka. Vyjmeme jej, ocedíme a rozsekáme na kousky. Žemle nakrájíme na plátky, zvlhčíme mlékem a rozmělníme je. Přidáme vejce, mouku, sůl,...
víceJablkové medailonky se šunkovou pěnou
Omytá jablka oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Jádřince odstraníme a jablka krátce podusíme v mírně okyselené vodě. Vyjmeme je, necháme okapat a vychladnout. Změklé máslo utřeme do...
víceBrambory podle vévodkyně (bramborové koblihy)
Z uvařených, prolisovaných brambor, lžíce másla, 2 žloutků, soli a špetky muškátu vypracujeme vláčnou hmotu. Směsí naplníme plátěný cukrářský sáček a na vymaštěný plech klademe malé koblihy...
vícePěna z tuňáka
Maso z tuňáka rozmačkáme vidličkou, přidáme hořčici, pepř, sůl a vše třeme asi 5 minut. Potom po částech přimícháme ušlehanou smetanu a necháme v chladu ztuhnout. Pěnu plníme do trubiček...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele