- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Francouzský dresink
Žloutek promícháme s octem, hořčicí, cukrem, pepřem a solí. Postupně vmícháváme olej, aby vznikla krémová konzistence. Pokud bude dresink příliš hustý, přimícháme do něj 1 - 2 lžíce vody. ...
víceRýže se sýrem a smetanou
Propláchnutou rýži vložíme do kastrolu, zalijeme dvojnásobným množstvím vody a přidáme sádlo a hřebíček. Přivedeme rychle k varu a nádobu odstavíme. Rýži zvolna udusíme v troubě. Do hotové...
víceTelecí ledvina na grilu
Omyté ledvinky zbavíme částečně tuku, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Po obou stranách je obalíme ve strouhance a rychle opečeme na grilu. Podáváme s bylinkovým...
vícePálivý dip
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky, očištěné papriky a chilli papričku nakrájíme na kostičky. Vše přidáme k cibuli a...
víceŽemlový trhanec
Žemle nakrájíme na kostky. Vejce ušleháme do pěny a osolíme. Přilijeme mléko a přidáme cibuli lehce zpěněnou na másle a sekanou petrželovou nať. Necháme 15 minut nabobtnat. Pečeme na másle...
víceRajčata dušená s vepřovým masem
Omytou vepřovou plec osolíme a posypeme majoránkou. Maso dáme v pekáčku dusit do trouby. Během pečení je podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou. Když maso změkne, přidáme na dílky...
víceBrambory podle vévodkyně (bramborové koblihy)
Z uvařených, prolisovaných brambor, lžíce másla, 2 žloutků, soli a špetky muškátu vypracujeme vláčnou hmotu. Směsí naplníme plátěný cukrářský sáček a na vymaštěný plech klademe malé koblihy...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele