- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruda
ruda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 827x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 827Bramborákové placičky
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nastrouháme do mísy, kam přidáme vařené jáhly, vejce, prolisovaný česnek, majoránku, sůl, pepř a vypracujeme středně husté těsto. Na pánvičce na...
víceHlívová žemlovka
Na pánvičce na rozpáleném másle (50 g) dorůžova osmažíme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme nakrájené houby, špetku soli, špetku pepře, podusíme a necháme stranou. Tvrdší rohlíky nakrájíme,...
víceŠvestková omáčka s uzenou krkovičkou
Do hrnce dáme povidla, zalijeme vodou, pořádně promícháme, přidáme skořici, hřebíček a pomalu vaříme, až do rozvaření povidel. Do rozvařených povidel přidáme nakrájené švestky, plátky mandlí...
víceBezinková omáčka
Do hrnce vysypeme cukr, pokropíme ho 2 lžícemi vody a pomalu, za stálého míchání přivedeme k varu. Když cukr začne pěnit, přidáme očištěné bezinky a pomalu vaříme, aby zůstaly celé. V hrníčku...
víceUzená polévka s drobením
Do hrnce se studenou vodou dáme vařit maso a po 15 minutách přidáme nakrájenou mrkev, petržel, celer, přidáme oloupanou, ale celou cibuli, oloupaný česnek, posypeme sladkou paprikou, dodáme...
víceSlovácké brynzové halušky
Oloupané syrové brambory nastrouháme do mísy. Přidáme celé vejce, sůl, mouku a lžíci vypracujeme tuhé těsto, které přes struhadlo na halušky propasírujeme do vařící vody a povaříme 10 minut. ...
víceOpékané plněné švestky
Mandle namočíme do horké vody, oloupeme a opražíme na oleji. Švestky vypeckujeme, naplníme opraženými mandlemi, každou obalíme do plátku slaniny a spojíme párátkem. Zabalené švestky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele