- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruda
ruda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 827x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 827Cibulová omáčka k vařenému masu
Oloupanou a nadrobno nasekanou cibuli v pánvi na rozehřátém másle jemně osmažíme, přilijeme 2 dl vody, rozdrobíme kostky bujonu a vaříme, aby se bujon rozpustil. V hrníčku rozšleháme vodu s...
víceJahodová pěna s citrónem
Jahody očistíme, umyjeme. Do misky dáme tvaroh, cukr, citrónovou šťávu, vanilkový cukr, dva žloutky, vsypeme jahody s mlékem a ovocnou šťávou a mixérem všechno dobře rozmixujeme. Z bílku...
víceVepřová směs
Vepřovou kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na sádle je osmažíme. Dáme stranou a přikryjeme, aby nevychladly. V jiné pánvičce a na...
víceFazolky smažené na víně
Sterilizované fazolky scedíme a necháme okapat. Připravíme těstíčko na obalování fazolek - do misky rozklepneme vejce, přidáme mouku, sůl, pepř a přilijeme víno, aby nám vzniklo středně husté...
víceLedový salát s pomerančem
Hlávky ledového salátu očistíme od povadlých listu. Zdravé listy omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme je. Nakrájíme na širší proužky, které dáme do misky. Oloupané pomeranče zbavíme bílých...
víceČtyři druhy masa, pečené v troubě
Veškeré druhy masa nakrájíme na plátky, které osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, přidáme jalovec a zakapeme olejem a vínem. Na kolečka nakrájenou cibuli rozložíme na maso. Nejvhodnější...
víceStudená brynzová omáčka
Zakysanou smetanu, brynzu a žervé v mixéru rozmixujeme na hladkou hmotu. Dochutíme solí, pepřem, mletou paprikou. Nakonec do omáčky přidáme drobně nasekaný kopr a rozředíme ji podle potřeby...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele