- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Koláč z cukety
Cuketu oloupeme a nastrouháme nahrubo. Cuketu, cukr, polohrubou mouku a prášek do pečiva smícháme a vytvoříme těsto. Z másla, hrubé mouky a cukru připravíme drobenku. Jablka nakrájíme na...
víceStudené špagety s lososem
Petrželku, bazalku a kopr jemně nasekáme. V misce smícháme citrónovou šťávu se špetkou soli a pepře, přiléváme tenkým pramínkem olej, vidličkou vyšleháme hladkou zálivku. Omyjeme plátky...
víceBigoli s plody moře
Očistíme slávky, mušličky, vyloupeme ocásky garnátů a raků, odstraníme z nich černé střívko a pokrájíme je na kousky. Ve 2 různých pánvích postavíme na sporák mušličky a slávky. Do každé dáme...
víceSalát z plodů moře a hrachu
Hrách propláchneme, nasypeme do mísy, zalijeme dostatečným množstvím studené vody a necháme 12 hodin bobtnat. Oloupeme cibuli, očistíme celer, oškrábeme mrkev a omyjeme. Scedíme hrách a dáme...
víceSekaná z tuňáka
Oloupeme stroužek česneku a jemně nasekáme. Omyjeme, osušíme a nasekáme petrželku. Tuňáka scedíme, zbavíme přebytečného oleje a jemně nasekáme. Dáme ho do mísy, přidáme česnek a petrželku,...
víceSlávky na jehle se slaninou
Slávky očistíme a omyjeme pod tekoucí studenou vodou. Dáme je do hrnce, zalijeme 1 lžící oleje a vínem, přidáme lehce podrcený a oloupaný stroužek česneku a omytou a nasekanou petrželku. Pod...
víceLosos se zakysanou smetanou
Připravíme si kyselou smetanu tak, že v misce smícháme sladkou smetanu s citronovou šťávou. Očistíme fenykl a pokrájíme nejprve na plátky a pak na kosočtverečky. Oškrábeme mrkev a pokrájíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele