- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Smažené hranolky
Brambory nakrájíme na hranolky 5 x 1 cm, dáme je do misky s vodou a necháme 5-10 minut namočené, aby se škrob vymáčel. Na pánvi s vložkou rozehřejeme olej na 160 °C. Hranolky ocedíme,...
víceJehněčí na šafránu
Šafrán vložíme do malé misky, přilijeme odměřené množství horké vody a necháme 10 minut namočené. V zapékací míse rozehřejeme olej a zprudka na něm smažíme maso. Vyjmeme je z mísy a dáme...
víceJehněčí plec s bylinkovým máslem
Bylinkové máslo: smícháme máslo s drceným česnekem, nasekaným tymiánem, mátou, petrželkou, podle chuti osolíme a opepříme. Uděláme do masa v pravidelných vzdálenostech zářezy, do nich vetřeme...
víceKebab s hovězí kýtou
Z přísad smícháme marinádu, dáme do ní kostky hovězího maso a dobře promícháme. Přikryjeme a necháme alespoň 2 hodiny chladit. Kousky masa a výseče cibule střídavě napichujeme na jehly....
víceJehněčí kýta po řecku
Do kýty uděláme drobné zářezy a do každého vložíme plátek česneku. Jehněčí kýtu osolíme a opepříme, dáme s rozmarýnem do pekáče a pokropíme citronovou šťávou. Pečeme 30 minut v předehřáté...
víceJehněčí kýta na červeném víně
Do kýty uděláme zářezy. Pokud používáme teploměr, zapíchneme jej doprostřed masa. Kýtu osolíme a položíme tučnou stranou vzhůru na pekáč roštem, posypeme ji pepřem a bylinkami. Pečeme, teplotu...
víceZapečené hovězí s meruňkami
Chléb zalijeme 2 polévkovými lžícemi mléka a necháme 5 minut nabobtnat. Ve woku rozpustíme máslo, přidáme nasekanou cibuli a drcený česnek a několik minut je zvolna za občasného míchání...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele