- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Francouzský hamburger
Mleté vepřové maso dáme do mísy, přimícháme citronovou šťávu, olivový olej, provensálské koření, nasekanou cibuli, smetanový sýr, fenykl, oregano, podle chuti sůl, pepř. Směs rozdělíme na 8...
víceRostbíf s vinnou šťávou
Roštěnou osolíme, opepříme, potřeme máslem a poprášíme moukou. Pokud používáme teploměr, zapíchneme jej doprostřed masa. Přidáme rozčtvrcenou cibuli. Pečeme 20 minut v předehřáté troubě při...
víceSrnčí po myslivecku
Na marinádu smícháme červené víno, olej, nakrájenou cibuli, nové koření, snítky petržele a bobkový list. Kostky srnčího s marinádou promícháme, přikryjeme a necháme 2 dny v chladničce...
víceAsijský platýz
Na marinádu smícháme nakrájená kolečka zázvoru s česnekem, slunečnicovým a sezamovým olejem, sherry, sherry octem a sójovou omáčkou. Marinádou obalíme filety platýze. Nádobu s platýsem...
víceLosos v páře s majonézou
Lososa očistíme, vykostíme a stáhneme z kůže. Velký hrnec do poloviny naplníme vodou a přisypeme 2 polévkové lžíce soli, 12 zrnek celého pepře, přidáme bobkové listy, nakrájenou cibuli a ocet....
víceStaropražský losos
Losos: Máslem vymažeme pekáč a na něj v jedné vrstvě klademe osolené a opepřené porce lososa. Zakryjeme těsně alobalem a 15-20 minut pečeme v předehřáté troubě při 180 °C, až je losos dobře...
víceSalát s rejnokem
Do hrnce s vývarem, kouskem cibule, celým pepřem, 10 ml citronové šťávy a bobkovým listem dáme rejnoka. Přivedeme k varu, zakryjeme a 10-15 minut udržujeme těsně pod bodem varu. Po 5 minutách...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele