- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Aleisa
Aleisa
Pozitivně hodnocené recepty
Bratislavská vepřová plec | |
---|---|
Bratislavská vepřová plec | |
Rybí filé smažené přírodní | |
Brambory s uzeninou pečené v alobalu | |
Jablkový kompot | |
Boloňské špagety s hovězím masem a… | |
Kuřecí plátek v jogurtu |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 11x | |
Komentáře k receptům: | 631x | |
Ohodnoceno receptů: | 573x | Zpráva pro Aleisa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 1x | |
Založených kuchařek: | 26x |
Aktivita uživatele
22.03. | Aleisa přidal fotku k receptu Velikonoční beránek z třeného těsta |
---|---|
22.03. | Aleisa přidal fotku k receptu Velikonoční beránek z třeného těsta |
22.03. | Aleisa přidal fotku k receptu Velikonoční beránek z třeného těsta |
15.03. | Aleisa přidal fotku k receptu Velikonoční bábovičky v různých tvarech |
15.03. | Aleisa přidal fotku k receptu Velikonoční bábovičky v různých tvarech |
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 156Bratislavská vepřová plec
Vepřovou plec omyjeme, osušíme, svineme ji jako závin, upevníme provázkem a osolíme. Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a osmažíme v tuku dorůžova. Do základu přidáme maso, opečeme je,...
víceBratislavská vepřová plec
Vepřovou plec omyjeme, osušíme, svineme ji jako závin, upevníme provázkem a osolíme. Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a osmažíme v tuku dorůžova. Do základu přidáme maso, opečeme je,...
víceRybí filé smažené přírodní
Rybí filé osolíme, opepříme a okmínujeme. V pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme trošku oleje, vložíme porci filé a zprudka osmažíme z obou stran do zlatova. Usmažené filé přendáme na...
víceBrambory s uzeninou pečené v alobalu
Oloupané brambory omyjeme, nakrájíme na kostky a mírně osolíme. Čtyři čtverce alobalu potřeme máslem, rozdělíme na ně brambory a na kostičky nakrájenou uzeninu. Vše pokapeme rozpuštěným...
víceJablkový kompot
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kousky a pokapeme je citronovou šťávou. Vodu svaříme s cukrem a kořením. Přidáme jablka a dusíme doměkka.
víceBoloňské špagety s hovězím masem a rajčaty
Cibuli oloupeme a nadrobno ji nakrájíme. Stroužky česneku oloupeme a nakrájíme je najemno. Mrkev oškrábeme, omyjeme studenou vodou a nakrájíme na malé kousky. Sterilovaná rajčata necháme...
víceKuřecí plátek v jogurtu
Do nízkotučného jogutu zašleháme vejce, ochutíme Podravkou, přidáme prolisovaný česnek a plátky kuřecího masa do této směsi namočíme. Necháme uležet. V pánvi rozpálíme trochu oleje, a...
víceOblíbené
80 min Nejprve si dle návodu uvaříme pudink vanilkový a pudink čokoládový. Oba necháme vychladnout. Hotové listové těsto rozdělíme na dvě půlky. Z každé z nich vyválíme obdélník velký jako plech,... více |
50 min Mouku smícháme se solí a jogurtem, přidáme droždí rozdrobené v troše oslazeného mléka a přilijeme rozpuštěné, vlahé máslo. Vypracujeme těsto a necháme je na teplém místě vykynout. Z těsta na... více |
2 85 min Troubu si předehřejeme na 200°C. 2 vejce si uvaříme natvrdo (vaříme je 9 minut), pak je vychladlé oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupané a omyté brambory pokrájíme na plátky. Dvě očištěné... více |
1 40 min Uvaříme a na jemno nasekáme květák. Květák vložíme na cibulku osmaženou na oleji. Po prohřátí zalijeme vejci rozšlehanými s pažitkou, osolíme, povaříme tak dlouho, až se vejce srazí.... více |
1 80 min Tvaroh rozmícháme, vejce rozšleháme, hrozinky namočíme do rumu. Změklé máslo utřeme s prosátým cukrem, přimícháme strouhanou citronovou kůru a ostatní suroviny. Vypracujeme hladké a pružné... více |
50 min Brambory pečlivě omyjeme kartáčkem, opláchneme a posolené dáme v pekáči upéct do trouby. Upečené brambory podáváme zabalené v ubrousku v hluboké míse. Podáváme k nim máslo, krémové sýry či... více |
24 min Uvařená vejce na tvrdo (vaříme je 9 minut) oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme žloutky a dáme je do misky. Přidáme k nim termizovaný sýr, zakysanou smetanu, sůl, pepř a utřeme je do pěny. Bílky so... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Týdenní jídelníček
Hodnocení: Přidal:AleisaJídla která bych ráda vyzkoušela.
Meníčko obsahuje 0 recepty
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele