Maso zvěřiny musí být kvalitní a dobře připravené i upravené. Guláš z divočáka, pečená kachna, ale i zajíc, bažant nebo třeba jelen jsou skutečné gastronomické lahůdky. Naše kuchařka z masa zvěřiny obsahuje klasická i méně známá jídla. Všechna jídla, která si podle nich připravíte, jsou skutečně jedinečná velmi chutná
-
Zaječí míšenina
70 minOčištěný a omytý zaječí předek vykostíme a nakrájíme na kousky. Oloupanou, nadrobno...
-
Maso, slaninu a játra pokrájíme na kostičky, lanýže a šalotku nadrobno. Na pánvi...
-
Listové těsto na pomoučeném vále rozválíme na plát asi 5 cm silný. Vyložíme formu...
-
Srnčí maso nakrájené na plátky osmažíme v horkém margarínu ze všech stran na středním...
-
Zaječí paštika
130 minVšechno maso nakrájené na kousky dusíme v zakrytém v hrnci s pokrájenou kořenovou...
-
Srnčí maso vložíme do osolené vroucí vody a spolu s cibulí a pepřem ho uvaříme doměkka....
-
Srnčí plecko nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme. Maso...
-
Salám z divočáka
390 minKančí plecko nakrájíme na kostky, osolíme a přimícháme rychlosůl. Pod fólií necháme v...
-
Nejdříve si připravíme Cumberlandskou omáčku podle Anglického receptu: Důkladně...
-
Houby očistíme, nasekáme nadrobno, orestujeme na másle a opatrně zasuneme pod kůži...