Maso zvěřiny musí být kvalitní a dobře připravené i upravené. Guláš z divočáka, pečená kachna, ale i zajíc, bažant nebo třeba jelen jsou skutečné gastronomické lahůdky. Naše kuchařka z masa zvěřiny obsahuje klasická i méně známá jídla. Všechna jídla, která si podle nich připravíte, jsou skutečně jedinečná velmi chutná
-
Zvěřinový salát s brusinkami
35 minPinie opražíme na suché pánvi, vyjmeme a necháme vychladnout. Na stejné pánvi rozpálíme...
-
Maso nakrájíme na nudličky. Olej rozehřejeme a maso smažíme asi 1 minutu. Zalijeme...
-
Italský zaječí salát
90 minKořenovou zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky. Králičí stehna vložíme do 1...
-
Listový salát s křepelkou
40 minKřepelčí prsíčka omyjeme, osušíme a potřeme solí a pepřem. Dvě lžíce oleje smícháme s 1...
-
Sýr nakrájíme na nudličky, mandle na oleji opražíme a nasekáme. Do vroucí vody vložíme...
-
Uvaříme brambory ve slupce, slijeme a necháme prochladnout. Srnčí maso vložíme do...
-
Srnčí salát s fazolemi
40 minDo vroucí vody vložíme maso a uvaříme doměkka. Poté necháme maso vychladnout. V míse...
-
Srnčí salát se zeleninou
75 minDo vroucí vody vložíme očištěné maso ze srnčí kýty, osolíme, přidáme celou mrkev,...
-
Křepelky omyjeme, osolíme a opepříme. Šalotky oloupeme a pokrájíme na drobné kousky....
-
Salát ze srnčího masa
90 minSrnčí maso rozložíme na pekáč vystlaný plátky másla, osolíme, opepříme a posypeme...