Maso zvěřiny musí být kvalitní a dobře připravené i upravené. Guláš z divočáka, pečená kachna, ale i zajíc, bažant nebo třeba jelen jsou skutečné gastronomické lahůdky. Naše kuchařka z masa zvěřiny obsahuje klasická i méně známá jídla. Všechna jídla, která si podle nich připravíte, jsou skutečně jedinečná velmi chutná
-
Bílý chléb namočíme do osoleném horkého mléka, chvilku necháme nasáknout a vylijeme na...
-
Pyré z koroptví
65 minDvě koroptve očistíme a zbavíme vnitřností. Ponecháme si drůbky na později. Koroptve...
-
Změklé máslo ušleháme, přidáme nastrouhanou nivu a pečené srnčí maso, které jsme umleli...
-
Změklé máslo ušleháme s rybízovou marmeládou, vmícháme maso, které jsme umleli....
-
Pěna ze zvěřiny s křenem
20 minZměklé máslo ušleháme s rybízovou marmeládou, vmícháme maso ze zvěřiny, které jsme...
-
Zvěřinová směs na topinky
45 minDo vroucí vody vložíme maso a houby a uvaříme. Cibuli nakrájíme na kostky, česnek...
-
Srnčí paštika s vepřovým masem
210 minSrnčí maso, srnčí ledviny, vepřovou plec očistíme, odblaníme a spolu s cibulí a...
-
Srnčí paštika s bůčkem
90 minSrnčí maso, srnčí játra, vykostěný bůček a slaninu nakrájíme na kostičky, vložíme do...
-
Srnčí paštika s vínem
215 minSrnčí maso, srnčí játra a srnčí ledvinky odblaníme, očistíme a umeleme na masovém...
-
Srnčí pomazánka
90 minSrnčí odřezky nakrájíme na malé kousky, cibuli nadrobno, slaninu na drobné kostičky. V...