- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruda
ruda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 827x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 827Salát z čínského zelí, mrkve a brokolice
Z čínského zelí odstraníme poškozené listy, odstraníme košťály a uřízneme silná žebra. Oddělené listy opláchneme pod studenou tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na tenké proužky. Celerové...
víceKadeřavý salát s ovčím sýrem a rajčaty
Z kadeřavého salátu odstraníme poškozené listy, odřízneme košťály. Listy důkladně opláchneme pod tekoucí studenou vodou, osušíme je a natrháme na kousky o velikostí sousta. Ořechy osmažíme na...
víceZapečené cukety se sýrem Feta a rajčaty
Z omytých cuket odřízneme konce a podélně nakrájíme na tenké pásky. Oloupanou cibuli spolu s česnekem nakrájíme také na tenké proužky. Rajčata spaříme horkou vodou, potom studenou, sloupneme,...
víceGratinované brambory se zeleninou a žampiony
Zelená vyloupaná pšeničná zrna vložíme do vroucí vody a povaříme asi 20 minut. Scedíme je a necháme okapat. Kadeřavou kapustu očistíme od poškozených listů. Oddělíme, vložíme je na 3 minuty...
víceGratinovaný krocan s brynzou
Z krůtích stehen stáhneme kůží, nakrájíme na tenké plátky. Opečeme je v pánvi na rozehřátém oleji. Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Pečicí formu vymažeme bylinkovým...
víceGratinované topinambury s javorovým sirupem
Topinambury vložíme do vroucí vody, povaříme 20-25 minut. Scedíme, ještě teplé oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Naskládáme je do 40 g másla vymazané pečicí formy. Ochutíme solí, pepřem,...
víceGratinované černé kořeny
Očištěný černý kořen oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, které ihned namočíme do 1 l octové vody. Vybereme je z octové vody, vložíme do hrnce s 1 l vařící vody a povaříme 6-8 minut. Scedíme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele