- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Anajka
Anajka
Pozitivně hodnocené recepty
více >Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1x | |
Komentáře k receptům: | 32x | |
Ohodnoceno receptů: | 32x | Zpráva pro Anajka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
18.05. | Anajka ohodnotil recept Krémová polévka se sýrem |
---|---|
17.05. | Anajka přidal fotku k receptu Krémová polévka se sýrem |
17.05. | Anajka přidal fotku k receptu Krémová polévka se sýrem |
17.05. | Anajka přidal fotku k receptu Krémová polévka se sýrem |
17.05. | Anajka přidal fotku k receptu Krémová polévka se sýrem |
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1Lehký salát s mozzarellou.
Pevné suroviny nakrájíme, přidáme ostatní přísady, lehce promícháme a můžeme servírovat s pečivem.
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 32Pečená treska s jogurtovou marinádou a bramborami
Připravíme si do misky jogurtovou marinádu: bílý jogurt smícháme se smetanou, solí, pepřem, vejcem, slunečnicovými semínky a prolisovanými stroužky česneku. Omyjeme petrželovou nať, drobně ji...
víceFrancouzské brambory s vejci
Troubu si předehřejeme na 200°C. 2 vejce si uvaříme natvrdo (vaříme je 9 minut), pak je vychladlé oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupané a omyté brambory pokrájíme na plátky. Dvě očištěné...
víceVepřové kotlety Frikassé
Vepřové kotlety u kosti a po obvodu mělce nařízneme, lehce naklepeme, osolíme a v pánvi na rozpáleném sádle po obou stranách dozlatova opečeme. Opečené kotlety vyndáme, do tuku přidáme drobně...
víceSamsa, uzbecké pirožky s náplní ze skopového masa a zeleniny
Nejdříve v osolené vodě s celým pepřem a novým kořením vaříme na kostky nakrájené skopové maso. Asi po 90 minutách přidáme k masu velkou mrkev pokrájenou na větší kusy a čtvrtku menšího celeru...
víceChlebové závitky se šunkou
Pažitku nasekáme na jemno, křen nastrouháme, smícháme s pažitkou, sýrem, osolíme, opepříme podle chuti a odložíme zatím do lednice. Šunku pokrájíme na velmi tenké plátky, okurky podélně...
víceLoštické zapečené vepřové kotlety
Vepřové kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, nasolíme, opepříme a v pekáči zprudka osmažíme na rozpáleném oleji. Odložíme stranou a na výpeku osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno. Vrátíme...
víceSladké šišky na židovský způsob
Nejdříve si připravíme kvásek - droždí ve velké misce rozdrolíme, přidáme lžící krupicového cukru a spolu rozetřeme. Přimícháme lžíci polohrubé mouky, lžící vody a necháme na teplém místě...
vícePodívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 61Telecí medailonky na bylinkách
Z omyté telecí kýty (nebo panenky) nakrájíme 12 malých medailonků, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem. Maso poprášíme hladkou moukou, zprudka opečeme po obou stranách...
víceBramborové noky s rozmarýnem
Omyté brambory vaříme ve slupce 25-30 minut. Horké je oloupeme, prolisujeme a necháme částečně vychladnout. Potom brambory smícháme s moukou, solí a dobře propracujeme. Z těsta tvarujeme...
víceCandát s citronovou omáčkou
Očištěné a vykuchané candáty podélně rozpůlíme, páteř odstraníme a ryby naporcujeme. Porce osolíme a necháme asi 1 hodinu odležet. Připravené candáty podusíme na části másla doměkka. Kosti z...
víceKořeněná rybí polévka
Filé z ryby nakrájíme na větší kousky, osolíme a zakapeme citrónovou šťávou. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nasekáme a česnek prolisujeme. Pórek...
víceZeleninová polévka s těstovinami
Mrkev, celer a petržel oloupeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Vložíme do hrnce s vodou a chvíli povaříme. Před koncem vaření přidáme těstoviny, uvaříme doměkka a nakonec do polévky přidáme...
víceKuřecí špízy s čočkovým salátem
Omytá kuřecí prsa nakrájíme na kostky. Smícháme lžíci oleje, zázvor, jemně nakrájenou chilli papričku a prolisovaný stroužek česneku. Ve směsi marinujeme maso asi 45 minut. Červenou čočku...
víceJogurtové kostky s kokosem
Rozpuštěné máslo (100 g) ušleháme do pěny s jogurtem, vejci, 200 g cukru a vanilkovým cukrem. Přimícháme krupičku smíchanou s práškem do pečiva. Formu asi 25 x 25 cm vymažeme po stranách...
víceOblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele