Restování

Restování je v podstatě velmi krátké prudké smažení různých potravin a surovin. Na restování se většinou používají různé druhy pánví. Velmi často se restují játra nebo některé druhy zeleniny, ale i hovězí, vepřové a drůbeží maso, ryby i mořské plody.

Jídla, připravená podle receptů v této části, vás v mnoha případech překvapí nejen svojí poměrně jednoduchou a rychlou přípravou, ale i konečnou chutí. Určitě si z nich vyberete. 

Seřadit
Nalezeno 1845 receptů
Zobrazení

Růžové okvětní lístky – ozdobu na sladké dezerty si připravíme den předem. Z 1 vaječného bílku s 2 špetkami ztužovače na šlehačku vyšleháme sníh....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 10 min Počet komentářů k receptu1

Očištěné a omyté porce kapra protkneme proužky slaniny, posypeme mletou paprikou, potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Maso opečeme po obou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Z chilli papriček odstraníme stonky a většinu semínek. Na cca 20 min je namočíme do teplé vody, poté osušíme a dáme do hmoždíře. Přidáme sůl a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 65 min

Z každého humra odstraníme žaludek, žábry, střevo, vyndáme všechno maso a z ocasní části, zbytek nakrájíme. Klepeta a nožičky rozlouskneme a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 55 min

Z bílků ušleháme tuhý sníh. Cukr svaříme s černou kávou na nit, přišleháme do sněhu a vmícháme mouku. Hmotu necháme vychladnout, poté jí naplníme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 115 min

Přivedeme k varu 2 l osolené vody a tenkým pramínkem do ní za stálého míchání vsypeme kukuřičnou mouku, odstavíme a stále intenzivně mícháme....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 10 min

Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nasekáme. V míse smícháme s arašídovým máslem, medem a lněnými semínky. Směs rozprostřeme na pečicí papír do...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Mandle a ořechy nasekáme nadrobno, sušené broskve nakrájíme. Med rozmícháme v trošce horké vody, přisypeme ořechy, mandle a broskve a mícháme do...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 140 min

Jablka oloupeme, odstraníme jádřince, v mixéru rozmixujeme na pyré. Přidáme vypeckované datle, nasekané ořechy, vmícháme med, směs rozprostřeme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 65 min

Z dobře usušeného rybízu vyrobíme prášek tak, že jej roztlučeme v hmoždíři a utřeme. Med rozmícháme s vodou a vanilkovým cukrem, přidáme rybízový...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Jablko oloupeme, odstraníme jádřinec a nadrobno nakrájíme. Jahody nasypeme do mixéru, rozmixujeme, přidáme jablko a agar. Hmotu rozprostřeme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Mrkev předem nakrájíme na kolečka a v sušičce na ovoce usušíme. Před další přípravou namočíme do vody. Rýži uvaříme, smícháme s mrkví a loupanými...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Sušenou kukuřici rozemeleme a v míse smícháme s rozdrceným lněným semínkem. Do další mísy nasypeme nakrájená rajčata, nasekanou cibuli, rozmačkaný...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Z datlí odstraníme pecky a nasekáme je nadrobno. Přidáme med a pomletý sezam, důkladně promícháme. Dochutíme skořicí. Směs rozprostřeme na pečicí...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Nadrobno nasekáme oloupanou cibuli. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Obojí necháme zesklovatět na másle. Mírně zasypeme dětskou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Čisté, čerstvé černé olivy vsypeme do kulatého koše s uchy a dobře je prosolíme. Koš přikryjeme potravinářskou fólií a zatížíme. Zavěsíme nad...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Kaštany uvaříme, oloupeme a umeleme na prášek. Smetanu s moučkovým cukrem vyšleháme do šlehačky a dáme do lednice. Čokoládu nalámeme do kovové...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 55 min

Omytý pórek vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Do misky nalijeme ocet, med, olej, promícháme a ještě teplý pórek do této směsi namočíme....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Použijeme zralé, ale méně šťavnaté třešně. Omyjeme, necháme okapat a i s peckami rozprostřeme na lísky. Sušíme na slunečném místě při teplotě 30-40...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 15 min

Šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, italskou slaninu nakrájíme na tenké plátečky. V hrnci roztavíme máslo, přisypeme šalotku, čerstvý hrášek a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist