Gastroslovník

Zde najdete snad úplně vše o nejrůznějších potravinách a surovinách - ovoci, zelenině, masu, rybách, luštěninách atd. Nechybí ani jednoduché vysvětlení různých kuchařských výrazů nebo gastronomických názvů postupů. V tomto rozsáhlém gastronomickém slovníku najdete požadované informace nejen podle abecedy, ale i pomocí fulltextového vyhledávání. Pro ještě jednodušší a rychlejší hledání lze využít i jednotlivé kategorie.

Guangdong sausage – sušený

Čínská klobása vyrobená z hrubě mletého vepřového masa nebo z masa kachen, drůbeže, z mořských plodů a hub. Guangdong sausage má sladkoslanou chuť, suší se na vzduchu. Klobása se vaří na páře s rýží nebo se po nakrájení na plátky smaží ve woku. Dlouhá je 17cm a široká jen 1,5cm.

Gutsleberwurst – vařený

Jedná se o játrový Kochwurst vyrobený z vepřového masa, tuku a jater. Gutsleberwurst je vyuzený, obvykle má rustikální cibulovitý tvar, měří 25cm a široký je 7cm.

počet položek na stránku

Nejhledanější

Nejsou zde žádné hledané položky.

 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist